Tekil mesaj gösterimi
Alt 06 Ocak 2023, 21:55   #21
Çevrimiçi
Regex
“En büyük servet, itibardır.”
Yanıt: Renksiz - Worgen




Onur'la yaklaşık 8 yıldır tanışıyoruz, bunun başlangıcı 2015 yılında kavga ederek ve 2016'da barışarak olmuştu. Askere gidişini dün gibi hatırlarım. Yaşlandık be.

2017-2021 arası gerçekten büyük kitlelere ulaştığımız ve markalaşmış olan eski forumumu beraber yönettik. Ufak tefek fikir ayrılıklarının dışında aramızda hiç senin benim muhabbeti olmamıştır. Ancak 2018-2019 dönemlerinde çok hevesliyken son 2-3 yıldır kendisini tamamen böyle salmış, her şeyi tiye alan ve trolleyen bir kafada görüyorum. Eskiden de eğlenceli biriydi ancak ciddi olunması gereken yerde de -benden uzun olmasın- detaylı detaylı yazmasını bilirdi. Şimdi bakıyorum oooo saldım çayıra misali takılıyor. Gerçi burada ben de @Feeds'e uyup çok geyiğin dibine vurdum ama @Worgen için söylemek istediğim durum daha farklı, böyle forumlara tamamen hevesini yitirmiş bir hali var. Açık açık da söylüyor zaten. Yoksa gülmenin, eğlenmenin ve trollemenin bir zararı veya kötülüğü yok elbette.

Eskiden ara ara beni överdi. Şimdi nerdeeee...

Bir de sayesinde savcılığa şüpheli sıfatıyla ifade vermişliğim de vardır. Hayatımda hiçkimse için karakolluk bile olmadım lan ben. Neyse; bu konunun detaylarına çok girmeyeyim ama hâlâ hatırladıkça söverim.

Eskisi gibi düzenli iletişimde olamasak da sevdiğim, saydığım biridir. Ben sürekli Bursa'ya gelip gidiyorken şu ara iskender (Bursa kebabı da diyorlar oralarda, bak öğrendim!) olayını da bi' ara gerçekleştirelim.
__________________
  • When injustice becomes law, resistance becomes duty.
 
Alıntı ile Yanıt