Tekil mesaj gösterimi
Alt 08 Ocak 2023, 03:44   #16
Er Şaban
Charismax
Yanıt: 6 lider 9 saattir ne konuşuyor olabilir?

KoJiRo kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Hiç yoktan iyidir daha önceleri hiç alamıyorlardı maaşı bile zor veriyorlardı kolay değil 2.5 milyon eyt'li var adamlarada maaş vericekler emin olun başkası olsa hiç vermezdi adamın elinden bu kadar geliyor gönül isterki herkese güzel bir zam yapılsın rahat yaşasın ne diyelim önümüzdeki günlerde inşallah düzelir.

Yani burada haklısın neden dersen .. dayılar denilen kişiler kaleleri normalde ... emeklileri asla mağdur etmezlerdi.. bu zamana kadar'da eski yönetimlere göre çok iyi şeyler yaptılar.. ama asgari ücret ve ekomomi dengesi yüzünden.. aktif olanlara daha çok ağırlık verdiler.. 2.5 milyon insan çok insan demek.. ülke hazinesine kıyasmala yaparsak ve 1998 senesi girişlilerin yaşa takılma olayının'da çözülme sonrasını göz önün'de bulundurursak.. ellerin'den gelen bu oldu.. ama az yani.. yine yeterli değil ellerinden gelen buydu.. yoksa seçim kapıda' bunu göz ardı etmezlerdi.. reel bir yönetim şekli'de var kötü olsalarda.. yani burada bu yoruma hak verdim.. muhalefet kısmı ne derse desin... yattı yatmadı düşünmekten'se devamlılığı olan bir maaş yeğlerdim bende..

Alıntı ile Yanıt