Tekil mesaj gösterimi
Alt 14 Ocak 2023, 10:29   #1
Çevrimdışı
KoJiRo
TMNT: Shredder’s Revenge iOS ve Android’e Geldi




TMNT: Shredder’s Revenge iOS ve Android’e Geldi
Www.TrendForum.Net



Netflix, TMNT: Shredder’s Revenge oyununu Android ve iOS platformlarına getirerek büyük bir sürpriz gerçekleştirdi. Mobil ve AAA oyunlar konusunda elini güçlendirmek isteyen şirket böylece bir kez daha dikkatleri üzerine çekmiş oldu.

TMNT: Shredder’s Revenge orijinal olarak geçtiğimiz yıl Tribute Games tarafından geliştirilen ve Dotemu tarafından Windows, Linux, Nintendo Switch, Xbox ve PlayStation’da yayınlanan bir beat’em-up oyunu. Oyun hem eleştirmenler hem de oyunseverler tarafından oldukça olumlu karşılandı ve şu anda Metacritic’te yüzde 85’lik sağlam bir puana sahip durumda.

Oyunda Leonardo, Raphael, Donatello, Michelangelo veya diğer tanıdık karakterleri yönetebiliyorsunuz. Oyunda, Krang ve Shredder’ın son çarpık planını bozmak için Ninja Kaplumbağalar olarak bir dizi klasik TMNT konumunda kapışacaksınız. Bir düzineden fazla farklı seviyede parça parça ilerlerken Baxter Stockman veya Triceraton gibi klasik düşmanları yenmek için tehlikeli ninja kombolarınızı kullanmayı da tabii ki ihmal etmeyceksiniz.

Oyun, Netflix’e özel olduğu için oyunu tercih ettiğiniz mobil mağazadan indirebileceksiniz ancak oynamak için aktif Netflix hesabınızdan oturum açmanız gerekecek.

TMNT: Shredder’s Revenge’ı indirmek için App Store ve*Google Play Store mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.



Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt