Tekil mesaj gösterimi
Alt 15 Ocak 2023, 13:35   #1
Çevrimiçi
Regex
“En büyük servet, itibardır.”
Kullanıcı Adı Değişiklik Koşulları Güncellendi




Kullanıcı Adı Değişiklik Koşulları Güncellendi
Www.TrendForum.Net

Merhaba arkadaşlar,

Kullanıcı adı değişikliği için 3 aylık süre bazı üyelerimize uzun geliyordu. Bu yüzden yönetim içerisinde bir değerlendirme yapıp kriterlerde bazı değişiklikler gerçekleştirdik.

Özetle:
  • Artık kullanıcı adları 3 ayda bir değil, ayda bir değiştirilebilecek.
  • Kuralın esnetilmiş olmasının suistimalini önlemek adına ise her üye, yılda en fazla 4 defa kullanıcı adı değiştirebilecek. Yani yine 3 ayda bir değişim yapabilmekle eşdeğersiniz. Bu 4 hakkı ister ilk 4 ayda tüketirsiniz, ister 3 ayda bir kullanırsınız, isterseniz hiç kullanmazsınız.
  • 1 ay içerisinde 1 defa gerçekleştirilebilecek olan değişim hakkı gün üzerinden baz alınacak. Ancak 4 defaya mahsus yıllık değişim hakları her yılın ilk günü olan 1 Ocak tarihinde sıfırlanacak.

Düzenlenmiş haliyle ilgili talep konusu: Nick Değişim İstekleri

Yapılan değişikliğin memnuniyet oluşturmasını umar, keyifli forumlar dilerim.

Not: Düzenleme, geçmişe de etkilidir. Yani örneğin @Banshee 29 Ocak'ı beklemesi gerekiyorken kural değişikliği yapıldığı için 29 Kasım itibarıyla kullanıcı adı değişikliği isteyebilecek şekle gelmiştir ve şu an kullanıcı adını değiştirebilir. Ancak @Cheers kullanıcı adını 26 Aralık'ta değiştirdiği için 26 Mart'ı değil; 26 Ocak'ı beklemesi gerekecek, yani yeni kurallara göre daha 11 günü var.
__________________
  • When injustice becomes law, resistance becomes duty.
 
Alıntı ile Yanıt