Tekil mesaj gösterimi
Alt 07 Şubat 2023, 22:22   #31
Çevrimdışı
Er Şaban
Charismax
Yanıt: Bu burada duracak.




Worgen kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Ben daha fazla dayanamıcam. IQ düşüyor.

Sen zaten boşver diye gittin geri gelmişsin koşa koşa yorum yapmak için... Biliyorum bağımlılık yapıyorum... Şey yapma daha zamanımız çok ... Neyse ya tartışmayı gerçekten çok ister devam ettirirdimde... Dinliyorum kurtarma ekipleri falan filan yani sarmıyor burası .. Kendime samimi olamıyorum şu günler bi geçsinde o zaman gelin..

/* Gönderi eklendi: 22:22 | Eski gönderinin zamanı: 22:20 */

ihaveanidea kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Bak güzel kardeşim, anlaşamadığımız mevzu şu. İkimiz de ölen insanlar için üzülüyoruz değil mi? Ben diyorum ki siyaset yapan ancak insanlara yardım etmekten ari bir yönetim başımızda diyorum, sen diyorsun ki siyaseti sen yapıyorsun şimdi zamanı mı? Lan başından beri ben de bunu diyorum zaten olm beynini, çakranı, zartını zurtunu aç dinle artık beni.

Tamam bende aynı şeyi diyorum.. rep attım iyilik düşünerek dedim'ki bak kardeşim medyaya yansımamış olabilir ayıktırmasıyla... alırlar içeriye dedim yapma hem... Sende yazdın tehdit etme beni hukuki olarak.. Yani burda siz bana niye giriyonuz yada benim zihnimin Akp' li olduğunu nerden çıkardın ? @Worgen mesela bu senin arkadaşın haliyle bunun acısı başka konudan'da şuan seninle neden birlik oldu ? Bana ikiniz neden saldırıyor'sunuz ? Bir yorumda uyuşmadık diye 2 3 kişi mi saldırmanız lazım.. Yok amaç ne ?
__________________
Ben sene
Sen mene
Takka tukka
Mukasko tukka
Lehzen ahzen
Kabren mahzen