Tekil mesaj gösterimi
Alt 08 Şubat 2023, 13:29   #52
Çevrimiçi
Regex
“En büyük servet, itibardır.”
Yanıt: Bahtiyar'dan Haber Var




Beatrice kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Günlerdir sallanıyoruz biz burada böyleyken oraları düşünemiyorum bile. Sadece 6 saattir hiç sarsıntı hissetmedik ama psikolojik olarak sürekli sallanıyoruz sanıyoruz koltuktan ses gelse gözümüz lambada.Montumuz çantamız sürekli yanımızda ilk olduğu zaman geceyi dışarda geçirdik. İkinci depremde spor salonunda kaldık. Hava gerçekten çok soğuk arkadaşlar şuan bir çok yardım faaliyeti var lütfen destek olun büyük küçük elinizden ne geliyorsa. 15 gün önce nişanlanan kuzenim maraşta vefat etti çok üzgünüm gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum. Yediğim içtiğim boğazıma diziliyor nöbetleşe uyuyoruz vicdanım rahat etmiyor.Bahtiyar Allah yardımcın olsun Allah sabır versin sana çok şükür iyisin ya gerisi her şey hallolur. Dualarımız sizinle.

Canım bir kez daha başınız sağ olsun. Sizlere sabır ve metanet dilerim. Gerçekten çok zor zamanlardan geçiyoruz, her zaman yanında olduğumu biliyorsun.

---

@Bahtiyar hakkında güncel;

Araçları var, ancak yeterli olan yakıt tedariğini sağlamak konusunda zorluk yaşıyorlar. Gıda anlamında da her yer yağmalandığı için orada kalmaları mümkün değil, bu yüzden öncelikle Mersin'e geçip orada bir soluklandıktan sonra tekrar Ankara'ya gelme planını düşünecekler. Yardım tırları olarak, en çok İBB'nin araçlarını gördüğünü söyledi ki bu da görüp okuduklarımızı doğruluyor ancak bu konulara çok girmeyeceğim çünkü kimseyle tartışmak istemiyorum. Merak eden, dua eden, elinden geldiğince destek olan herkese teşekkür ettiğini söyledi ve soranlara bu şekilde güncel durumu iletmemi istedi.
__________________
  • When injustice becomes law, resistance becomes duty.
 
Alıntı ile Yanıt