Tekil mesaj gösterimi
Alt 08 Şubat 2023, 14:46   #57
Çevrimdışı
Er Şaban
Charismax
Yanıt: Bahtiyar'dan Haber Var




Beatrice kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Günlerdir sallanıyoruz biz burada böyleyken oraları düşünemiyorum bile. Sadece 6 saattir hiç sarsıntı hissetmedik ama psikolojik olarak sürekli sallanıyoruz sanıyoruz koltuktan ses gelse gözümüz lambada.Montumuz çantamız sürekli yanımızda ilk olduğu zaman geceyi dışarda geçirdik. İkinci depremde spor salonunda kaldık. Hava gerçekten çok soğuk arkadaşlar şuan bir çok yardım faaliyeti var lütfen destek olun büyük küçük elinizden ne geliyorsa. 15 gün önce nişanlanan kuzenim maraşta vefat etti çok üzgünüm gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum. Yediğim içtiğim boğazıma diziliyor nöbetleşe uyuyoruz vicdanım rahat etmiyor.Bahtiyar Allah yardımcın olsun Allah sabır versin sana çok şükür iyisin ya gerisi her şey hallolur. Dualarımız sizinle.

Geçmiş olsun.. sivasta böyle hasar var'mı yav? Hiç duymadım görmedim.. Geçmiş olsun.. Sen buraları boşver ailenle ilgilen sonra şey yaparsın.. Benim iletişim kanallarımı biliyorsun yaz çiz.. elimden gelmeyenide insani hal durum olarak sağlamaya çalışırım...

/* Gönderi eklendi: 14:46 | Eski gönderinin zamanı: 14:42 */

Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Ben yine iletirim ancak bu sanırım işine yaramaz, çünkü onlar Ankara'ya gelebilmek için depoyu doldurmaya çalışıyorlar. O şekilde akaryakıt sanırım vermiyorlar, zaten 200 TL'lik tedarik etmişler. En mantıklısı Mersin'e geçip, oradan sonrasında bir şekilde halletmeye çalışacaklar. Şu an Hatay'dan tahliye olabilsinler, gerisi zaten hallolur.

Perişanlıkları dışında can olayında bir sıkıntı varmıy'mış? Az önce konuşma oldu antalyada konaklama ücretsiz her'şey falan diye.. Haberleri oldu'mu acaba yeni daha haber.. La birde küçük bebeler var yanlarında.. onlar ne oldu'ki kanka haber aldıkca buraya gir la.. bende numarası vardı şebeke giden hatta kaldı oda telefona kayıtlandı gidince gitti yani.. Yoksa bende arardım.. Orda sgk müdürlüğü tanıdığım akrabam ama onuda aradığımda o'da ailesinin derdindeymiş.. Onların binada çökmüş ama yıkılmamış yatmış.. 2 kuzenim bir teyze kızım birde kendisi teyze çocuğu oluyor zaten.. Hatay bitti dümdüz tv'lerde göründüğü gibi değil diyip duruyor.. Daha vahim'miş durum.. Birde bu adam devlet görevlisi yani.. Sıkıntı büyük ağa.. gaziantep'de öyle sıkıntılı..
__________________
Ben sene
Sen mene
Takka tukka
Mukasko tukka
Lehzen ahzen
Kabren mahzen
 
Alıntı ile Yanıt