Tekil mesaj gösterimi
Alt 11 Şubat 2023, 09:53   #1
Beatrice
Ruh HalimDusunceli
Avrupa'dan depremzedelere yardımlar sürüyor

Avrupa'dan depremzedelere yardımlar sürüyor
Www.TrendForum.Net

Avrupa ülkelerinden, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelere yardımlar gönderilmeye devam ediyor

İspanya'da depremlerden etkilenen bölgelere ihtiyaç malzemesi toplanması için başlatılan kampanyalara yoğun ilgi gösteren İspanyollar, Madrid'de depoları doldurdu.

Türkiye'nin Madrid Büyükelçiliğinin çağrısıyla başlayan ve İspanyol sivil toplum kuruluşlarının da destek verdiği kampanyalar sayesinde sadece üç günde onlarca ton ihtiyaç malzemesi toplandı.

Yardım malzemelerinin depolarda paketlenmesi çalışmalarına gönüllü destek veren İspanyol Ana Rodriguez, "İnanılmaz bir şey. Her yerden yardım paketi yağıyor. Kıyafet, battaniye, yiyecek, her türlü yardım var. Türkiye'de korkunç üzücü bir olay yaşandı. Oradakileri biraz olsun rahatlatabilmek için elimizden ne gelirse yapmaya çalışıyoruz." dedi.

Gönüllülerden Duygu Ünsal da "Herkes elinden ne gelirse her şeyi göndermeye çalışıyor. Biz burada gelenleri ayırıp, paketleyip tırlara yüklenmesine yardımcı oluyoruz. İspanyol, Türk, İngiliz herkes burada. Bazen ağlıyor, bazen gülüyoruz. Çok duygu yüklü ve birliktelik hissi veren güzel bir ortam var." şeklinde konuştu.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."

Alıntı ile Yanıt