Konu: Adem
Tekil mesaj gösterimi
Alt 14 Mart 2023, 00:00   #7
Çevrimdışı
Adem
Aura..
Yanıt: Adem




@Regex böyle ince düşünceli ve maziyi gözümün önüne getirip geçmiş zamanlardan kalan kaliteli insanların bugünlerde de aynı kalitesini koruduğunu görünce gerçekten duygulandım. Şu sıralar gerçekten eskiye inanılmaz bir ihtiyaç halindeyim. Belki de aradan geçen yılların yüklemiş olduğu yüklerin bana göre ve benim kaldırabileceğimden daha ağır olmasından dolayı bu özlemi duyuyorum geçmişe, bunu çok derinlemesine düşünüp aslında karar verebilirim kendi adıma. Fakat; çok da derin düşüncelere girmek istemiyorum, bu zamana kadar her şeyi en nitelikli haliyle düşündük de oldu serzenişleri içimden geçiyor açıkçası..

Bununla birlikte; evet, elimden geldiğince kendimi geliştirme ve insanlara karşı örnek olma çabam her daim olmuştur, hâlâ da aynı açıkçası.. Ben kitaplara sığınmayı ve onlarla dertleşmeyi seviyorum. Edindiğim tecrübeleri insanlarla paylaşmayı, somutlaştırmayı, ulaşılan sonuçlar açısından doğruluk ve yanlışlık durumlarını değerlendirmeyi de ayrıca seviyorum. Belki de bana bu hayatta en çok keyif veren durumlardan birisi bu. Bu minvalde dahi düşündüğümden dolayı her insan beni ayrı bir şekilde karakterize edebilir. Ediyordur. Yaşamıma bu mantaliteyle yönelim vermiş olmam kendi iç dünyamda hiç huzursuz hissettirmedi beni.. Herkes gibi benim de; gerçekleştirmeye çalıştığım bir amacım, ulaşmaya çalıştığım bir idealim vardı. Özellikle bu spor dalında çok yüksek tutmuş olduğum beklentilerimin %80'ni gerçekleştirebildim, daha sonrasında o daldan ayrılmak zorunda kaldım.

IRC Konusuna gelince, inanır mısın bugün if'te bir konu gördüm ve sohbet.net sunucusunda teknik adminlik yaptığım 2012 li yıllara ait motd'a denk geldim. Zurna.net zamanları da çok güzeldi aslında.. Yine şu anda senin açmış olduğun konudaki duygularımla okudum ve mutlu oldum o konuyu da. Senin de azmin ve başarılı yapını zaten buradaki birçok insan biliyordur, bunu anlatmama dahi gerek olmadığını düşünüyorum. Sade.gen.tr sunucuna geldiğimde seninle geçen konuşma dün gibi aklımda, güzeldi gerçekten. Zahmet edip böylesine kalbinin güzel düşüncelerini yazıya döktüğünden dolayı; ben sana kalben çok teşekkür ediyorum.

Ek olarak; bahsetmiş olduğun o konularadaki dik duruşunu da unutmadım asla. Ama nihayetine bakıldığında, Adalet ve Yargı yerini elbette buldu. İnsanların uğraşma zaman kaybı dediği konuda haklılığımı ispatlamak için elimden geleni yaptım ve bana karşı söylenen o cümleyi yüz yüze gelince inkar politikası, yapmadımlar, ben değilimler işte. Klasik sürüncemede bırakma çabaları, avukat adamsın, az çok ne demek istediğimi anladın. Bir şekilde hakkaniyete ulaştırma gayretimiz olumlu sonuçlandı. Rumuzların arkasına saklanan sanal kabadayılar. Yer miyim sence bu dümenleri.


@ihaveanidea ; Senin ne kadar temiz kalpli bir insan olduğunu, vefalı olduğunu zaten insanları gerçekten tanıyabilen, anlayabilen birisi çok sürmeden anlar. Umarım bu güzel kalbinin ekmeğini hep güzel insanlar karşına çıkarak alırsın. Forumlardan tanımış olduğum ender güzel insanlardansın. Bu foruma nasıl geldim peki? Geçmiş günlerde sevgili @Regex nişan karelerini gönderirken gördüm linkten forumu. Dedim bu yine bir yerlere takılıp ara verecek hiç üye olmayayım. Daha sonra @Beatrice 'nin daveti üzerine forum ortamına faydam olsun diye kaydoldum. Biraz üye olmadan incelediğimde; aktif olarak takıldığınız gördüm açıkçası.


@Pia ; İnsanların düşüncelerini okumaktan gerçekten keyif alan birisiyim. Her insanın düşüncesi benim için bir kitap okumak kadar değerlidir. Dilerim burada forum içinde bulunan değerli kullanıcılara; önemli ve verimli bilgiler paylaşarak, pekiştirme imkanı bulabilirim.


@Asi Ruh ; O halde; ben de sizlere hoş bulduğumu ve sade, öz bir ortamınız olduğunu belirtmek istiyorum. Umarım forum içerisinde güzel ve kaliteli vakit geçiririz hep birlikte.
 
Alıntı ile Yanıt