Tekil mesaj gösterimi
Alt 30 Mayıs 2022, 20:02   #1
Çevrimdışı
KoJiRo
WhatsApp, Çoklu Cihaz Desteği 2.0 İçin Çalışıyor




WhatsApp, Çoklu Cihaz Desteği 2.0 İçin Çalışıyor
Www.TrendForum.Net



Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, bir süredir aynı hesabın ek bir tablette veya cep telefonunda kullanılmasına imkan sağlayacak olan çoklu cihaz desteği 2.0 üzerinde çalışıyor. Söz konusu işlevselliğin ne zaman kullanıma sunulacağı kullanıcılar tarafından merak edilirken, WABetaInfo WhatsApp çoklu cihaz 2.0 özelliği ile ilgili bazı önemli bilgileri takipçileriyle paylaştı.



Henüz test aşamasında olan bu özellik sayesinde kullanıcıların aynı WhatsApp hesabını farklı cihazlar üzerinden kullanabileceklerine dikkat çeken WABetaInfo, ayrıca iPad kullanıcıların da bu özellik vasıtasıyla WhatsApp uygulamasına kavuşacaklarını da müjdeledi.

Bildiğiniz gibi iPad’ler için henüz yerel bir WhatsApp uygulaması bulunmuyor. Milyonlarca iPad kullanıcısının gözü kulağı Facebook’tan gelebilecek olan resmi açıklamaya odaklanmışken, son raporlara göre çoklu cihaz desteğiyle birlikte iPad’lerin de WhatsApp desteğine kavuşacağı belirtilmiş.

Haberin hemen başında da belirttiğimiz gibi bahsi geçen özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı bilinmiyor. Ancak, şirkete yakın kaynaklar bahsi geçen özelliğin ve desteğin en kısa süre içerisinde sağlanabileceğini tahmin ediyorlar.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt