Tekil mesaj gösterimi
Alt 06 Mayıs 2022, 22:21   #1
mamihlapinatapai
“Üşeniyorum, öyleyse yarın!”
Anneler Günü İle İlgili Sözler - Anneler Günü Mesajları - Anneler Günü Hazır Mesajlar

Anneler Günü İle İlgili Sözler - Anneler Günü Mesajları - Anneler Günü Hazır Mesajlar
Www.TrendForum.Net

ANNELER GÜNÜ SÖZLERİ VE RESİMLİ MESAJLARI | En güzel, en duygusal, anlamlı 2022 Anneler Günü sözleri

Anne yüreği bir evladın en sıcak yuvasıdır. Besler, büyütür, sever... Anne yüreği bir evladın en büyük korunağıdır. Korur, kollar, sarar... Anneler Günü'nüz kutlu olsun. Annelerimiz eksik olmasın.
Annelik öyle büyük bir mevkiidir ki, erişmeye hiçbir güç yetmez. Anneler Günü'nüz kutlu olsun..

Allah seni başımızdan, yanımızdan, solumuzdan eksik etmesin annem... Anneler Günü'n kutlu olsun.
Eline doğdum, kucağında uyudum. Kokunla büyüdüm, gülüşünle uçtum... İyi ki benim annemsin. Anneler Günü'n kutlu olsun ANNEM...

Yanınızdayken sarılın annenize, incitmeyin bir an bile... Anneler Günü'nüz kutlu olsun....
İlk adımlarımı seninle attım, ilk kahkahamı sen işittin... İlk kez sana böyle baktı gözlerim ANNEM... Günün kutlu olsun, ömrün uzun olsun...

Çektiğin sancıları, uykusuz gecelerini, katlandığın zorlukları unutmadım anne... Bu Anneler Günü'nde sana gelemedim ama kalbim hep seninle... İYİ Kİ BENİM ANNEMSİN...

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

Son düzenleyen Asi Ruh; 10 Nisan 2023, 06:50.

Alıntı ile Yanıt