Tekil mesaj gösterimi
Alt 30 Mart 2023, 12:13   #1
Çevrimdışı
Zeytin
Saygın Üye
Ünlü şarkıcı Lana Del Rey evleniyor




Ünlü şarkıcı Lana Del Rey evleniyor
Www.TrendForum.Net

İlişkilerini gizli tutmasıyla bilinen Lana Del Rey, müzisyen Evan Winiker ile nişanlandı. Ünlü şarkıcı, Winiker ile ilişkisini gözlerden uzak yaşamaya gayret ediyor.



Ünlü şarkıcı Lana Del Rey, müzisyen Evan Winiker ile nişanlandı. Yakın zamanda dokuzuncu stüdyo albümünü çıkaran 37 yaşındaki Amerikalı şarkıcının, 40 yaşındaki müzisyen Evan Winiker ile ilişkiye birkaç ay önce başladığı tahmin ediliyor.



Çiftin nişanlandığını düşündüren şey ise Lana Del Rey’in 1 Mart’ta gerçekleşen Billboard Women in Music Awards’a katılırken elmas yüzük takması oldu.



Grammy adayı olan Rey'in müstakbel eşi, Disco Biscuits, MAX ve Daya’nın da aralarında bulunduğu ünlü isimleri temsil eden Range Media adlı bir şirketin yönetici ortağı.

Lana Del Rey, son olarak 2014 yılında, artık Nightmare Boy sahne adıyla anılan İskoç müzisyen Barrie-James O’Neill ile ilişkisini bitirdiğini açıklamıştı.

Ayrılık sonrası verdiği bir röportajda ayrılığı ile ilgili, “Şu anda birlikte değiliz. O harika bir insan ama uğraşması gereken bazı şeyler var. Bunu ayrıntılı olarak açıklamayacağım. Bu ilişkimiz için zordu, artık kendimi özgür hissetmiyordum. Nasıl gideceğini göreceğiz" demişti.


Ünlü şarkıcının adı bir ara 33 yaşındaki müzisyen Jack Donaghue ile anılmıştı. 2022'nin başlarından itibaren görüştükleri düşünülürken ne zaman ayrıldıkları bilinmiyor.


İlişkilerini gizli tutmasıyla bilinen Lana Del Rey, 2020 yılında da 34 yaşındaki counrty şarkıcısı Clayton Johnson ile birliktelik yaşamıştı. İkilinin, flört uygulamasında tanıştıkları öğrenilmişti. Çift, evliliğe gidecekken ayrılmıştı.

ntv
__________________
Eski bir kadınım ben,
Siyah-Beyaz fotoğrafları,
45'lik plakları özlüyorum...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...
 
Alıntı ile Yanıt