Konu: Bahtiyar
Tekil mesaj gösterimi
Alt 31 Mart 2023, 23:36   #10
Çevrimiçi
Regex
“En büyük servet, itibardır.”
Yanıt: Bahtiyar




2014 ve 2023 -yani bu yıl- seneleri içerisinde aynı şehrin sınırları dahilinde olsak bile yüz yüze gelemeyişimizi kaderin bir cilvesi olarak gördüğüm, illa bunu bir gün gerçekleştireceğimden şüphe duymadığım. Mücbir sebep ve deprem dolayısıyla kendisi gibi bu konudan dolayı laf sokmayacağım; 2008'den beri dijital platformlar üzerinde tanışıp tamamen reel bir sıfat ve konumu hayatıma sirayet ettirmiş olan çocukluk arkadaşım, hatta ne arkadaşı? Dostum, kardeşim diyebileceğim yegane insanların en başında gelir @Bahtiyar. Öyle ki onunla aynı ortamda bulunmak, bir şekilde yanımda görmek ve dönmüş olması bile şu an burada bana ayrı bir mutluluk, ayrı bir enerji verdi. Her zaman, her konuda yanında olacağımı bilir. Keza o da her zaman istisnasız benim yanımdadır.

Ne badireler, ne komplolar, ne entrikalar giremedi aramıza. En acımasız olan "zaman" bile hiçbir zaman dostluğumuza ket vuramadı, olumsuz anlamda tesir edemedi, bizi sıradanlaştıramadı ve aramıza mesafe koyamadı. Koyamaz da.

Ayrıca çok güçlüdür benim kardeşim. Malum felaket kaynaklı depremzede olmasına rağmen; kendini kısa sürede toparlayıp, hayata tutunmasını ve ileriye dönük planlamalar yapmasını çok iyi başardı karşılaştığı olumsuzluklara rağmen. Bu yönden gerek güçlü karakteri, gerek soğukkanlı kalabiliyor ve ailesini düşünen her durumda kendini kaybetmeyen yapısı ile de örnek bir evlât, kardeş, abi, birey olarak görüyorum.

İyi ki varsın kardeşim!
__________________
  • When injustice becomes law, resistance becomes duty.
 
Alıntı ile Yanıt