TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Arama Motorları (https://www.trendforum.net/arama-motorlari/)
-   -   Google I/O 2024 Tarihi Belli Oldu (https://www.trendforum.net/arama-motorlari/40318-google-i-o-2024-tarihi-belli-oldu.html)

KoJiRo 15 Mart 2024 18:37

Google I/O 2024 Tarihi Belli Oldu
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Google, Google I/O 2024 geliştirici konferansının tarihini duyurdu. Buna göre etkinlik 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

Google I/O 2024’ün çoğunlukla yalnızca çevrimiçi bir etkinlik olacağını ortaya koyuyor. “Küçük bir canlı izleyici kitlesi” olsa da insanların çoğu diğer oturum ve panellerin yanı sıra açılış konuşmasını da canlı yayınlamak zorunda kalacak. Geliştiriciler için resmi Google blogu, etkinliğin “100’den fazla oturum, atölye çalışması, codelab ve demo” içereceğini söylüyor. Bu etkinlikler ve oturumlar, isteğe bağlı olarak Google I/O 2024’ten sonra görüntülenebilecek.

Google Developers’ın blog yazısında “Gemini dönemi”nden bahsediliyor, dolayısıyla Google’ın Gemini üretken yapay zeka projelerine ilişkin planları hakkında kesinlikle daha fazla bilgi ve duyuru almayı bekleyebilirsiniz. Ayrıca konferansta kesinlikle bazı Android 15 güncellemeleri de paylaşılacaktır.

Ek olarak, bazı yeni donanım açıklamaları da alabiliriz. Şirketin bir Google Pixel 8a akıllı telefon üzerinde çalıştığına dair söylentiler var ve bu, resmi olarak Google I/O 2024’te duyurulabilir. Ayrıca Chromecast’in Google TV donanım kilidiyle yenileneceğine dair söylentiler de var. Sürpriz konseptli cihaz veya hizmetler görmemiz de mümkün..

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 17:36.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.