TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Astroloji ve Burçlar Dünyası (https://www.trendforum.net/astroloji-ve-burclar-dunyasi/)
-   -   Genelde yalancılarla arkadaş olan 5 burç! Manipülatif insanları mıknatıs gibi çekiyor (https://www.trendforum.net/astroloji-ve-burclar-dunyasi/25381-genelde-yalancilarla-arkadas-olan-5-burc-manipulatif-insanlari-miknatis-gibi-cekiyor.html)

DeepSilence 18 Haziran 2023 22:35

Genelde yalancılarla arkadaş olan 5 burç! Manipülatif insanları mıknatıs gibi çekiyor
 
İKİZLER BURCU

İkizler burcu çok değişkendir. Kararlarından anında vazgeçebilir. Kendileriyle aynı kişiliğe sahip insanların yanında olmayı severler. İkizler, doğruyu söyleyen insanların doğruluğuna tahammül edemiyor gibi görünüyor.




ASLAN BURCU

Arkadaş edinme konusunda çok saftırlar. Herkese anında inanırlar ve kimin doğruyu söyleyip söylemediğini çözemezler. Nazik yapıları yalancıları ve manipülatörleri ayırt edemez, ancak Aslanlar çok sahte, parlak bir kişilik sundukları için yalancılar tarafından çekilir.

TERAZİ BURCU

İnsanları çok düşündükleri için bir karara varmakta zorlanırlar. Doğru ile yanlışı ayırt edemeyecek kadar insanlara karşı çok düşüncelidirler. Teraziler sonunda yalancılarda ve manipülatörlerde iyi yönler görebilir ve onlarla arkadaş olabilir.



AKREP BURCU

Doğruyu söyleyen insanlara karşı çok şüphecidirler. Dürüst insanların büyük gösterişçi olduklarına inanırlar. Anlayışları gereği, sadece o çatı katında kendilerini rahat hissettikleri için yalancılar ve manipülatörlerle birlikte olmaya çalışırlar.

KOVA BURCU

Diğer insanlara fazla güveniyorlar. Başlangıçta kimin yalancı kimin dürüst olduğunu ayırt edemezler. Genellikle yalan söyleyen manipülatif insanlarla arkadaş olurlar. Onlar da yine onlara ihanet eder ve sonunda kaçarlar.

Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak ve Balık, kiminle arkadaş olduklarına çok dikkat ederler. Herhangi biriyle arkadaş olmayacaklar. Arkadaşları olarak etiketlemeden önce kişiyi tanımaya çalışacaklar.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 15:29.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.