Forum Logo




Ay Burcunuz Balık Burcu İse


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Asi Ruh

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Mayıs 2023, 23:44   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Ay Burcunuz Balık Burcu İse




Ay Burcunuz Balık Burcu İse
Www.TrendForum.Net



Onları anlatacak ilk kelime şefkatli olmalarıdır. Çoğu merhametleri yüzünden o kadar çok kazık yerler ki zaman içinde duygusal görünmekten korkarlar. Fakat ne kadar sert ve acımasız görünmeye çalışsalar da derinlerde yatan merhameti bastıramazlar. Başkalarına ait acıları kendileri yaşıyormuş gibi hissederler. Ve içlerinde kurtarıcı şövalye harekete geçerek yapılması gereken ne ise onu ortaya koyarlar. Bu nedenle para biriktirmeleri çok zordur. Ekonomiden anlarlar fakat yardım etme isteklerinin yoğunluğu nedeni ile ceplerinde ne varsa kolaylıkla dağıtırlar. Tutumlu bir eş paralarının bir kısmını alarak birikim yapabilir. Eşleri ve çocukları hayatlarının olmazsa olmazlarıdır. Yalnızlıktan korkarlar, bu nedenle aile birliğini sağlam utmak adına sürekli ödünler verebilirler. Deniz kenarında olmak onlara üzüntülerini unutturur. Yeniden şarz olduklarını hissederler. Üzüntüden söz ediyorum çünkü çoğunlukla iyi niyeti kendi aileleri tarafından dahi kullanılır. Sezgileri çok güçlüdür. Farkında olmadan yaptığı analizler genelde doğru çıkar. Rüyaları yol göstericidir. Fakat yorumlamayı uzun zaman bilmediklerinden verilen mesajları görmezden gelebilirler. Aşkın merhamet yönü çok güçlüdür. Kendisi hangi durumda olursa olsun serzenişte bulunan eşine karşı inanılmaz fedakarlıklarda bulunabilir.
Nelly bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 14 Mayıs 2023, 05:11   #2
Çevrimdışı
harika birisiyim ama hak edene.
Yanıt: Ay Burcunuz Balık Burcu İse




Beni anlatmış..
__________________


İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
balık, burcu, burcunuz, İse


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Ay Burcunuz Oğlak Burcu İse Asi Ruh Oğlak 0 11 Mayıs 2023 23:39
Ay Burcunuz Akrep Burcu İse Asi Ruh Akrep 0 11 Mayıs 2023 23:35
Ay Burcunuz Aslan Burcu İse Asi Ruh Aslan 0 11 Mayıs 2023 23:21
Ay Burcunuz Koç Burcu İse Asi Ruh Koç 0 11 Mayıs 2023 20:41
Ay Burcunuz Yay Burcu İse Asi Ruh Yay 0 11 Mayıs 2023 20:31




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net