TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Basketbol (https://www.trendforum.net/basketbol/)
-   -   Draymond Green: “Benden Daha İyi Savunma Sezonu Geçiren 5 Oyuncu Kesinlikle Yok” (https://www.trendforum.net/basketbol/2643-draymond-green-benden-daha-iyi-savunma-sezonu-geciren-5-oyuncu-kesinlikle-yok.html)

KoJiRo 01 Haziran 2022 21:58

Draymond Green: “Benden Daha İyi Savunma Sezonu Geçiren 5 Oyuncu Kesinlikle Yok”
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Draymond Green, ligin en iyi savunmacılarından biri ve Golden State Warriors‘ın bu denli üst seviye bir savunmasının olmasının mimarı. Geçmişte Yılın Savunmacısı ödülünün sahibi olmuş oyuncu, birçok otorite tarafından ligin en iyi savunmacısı olarak kabul ediliyor.

İşin savunma kısmındaki bu etkisine rağmen Green, Yılın En İyi 2. Savunma 5’ine seçildi. Bu konu hakkında konuşan Green, ilk takımda olması gerektiğini savundu:

“Benim için bu hafife alınmak. İlk takım baktığımda benden iyi savunma sezonu geçirmiş 5 oyuncu göremiyorum. 1. takıma seçilmek için belli bir maç sayısı kriteri de yok. Eğer böyle bir sınır olsaydı, bunları söylerken aptal konumuna düşerdim.

Birinin bana gelip daha iyi savunma yapan birini göstermesi zor. Özellikle de 5 tane daha iyi göstermesi çok daha zor.”

Bu sezon 46 maça çıkan oyuncu, Yılın Savunmacısı ve Yılın En İyi Savunma 5’inde istediğini alamasa da NBA Finalleri’nde boy gösteriyor.

Daha önceden 5 kere final oynayan ve 3’ünde mutlu sona ulaşan Green, 4. yüzüğünü almak için Boston Celtics‘i devirmek zorunda.

Eurohoops


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 03:10.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.