TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Basketbol (https://www.trendforum.net/basketbol/)
-   -   Michael Beasley Çin Ligi’ne Transfer Oluyor (https://www.trendforum.net/basketbol/3035-michael-beasley-cin-ligi-ne-transfer-oluyor.html)

KoJiRo 05 Haziran 2022 21:07

Michael Beasley Çin Ligi’ne Transfer Oluyor
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Eski NBA 2 numara seçimi, 1 yıllık aranın ardından basketbola geri dönüyor.

by Eurohoops Team / [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

2008 NBA Draft’ının 1. tur, 2. sıra seçimi olan Michael Beasley, sahip olduğu heyecan verici yetenekler ve vadettiği büyük potansiyelle süper yıldız adayı olarak gösterilen isimlerden biriydi. Kendisine yönelik devasa beklentilere rağmen hiçbir zaman potansiyelinin tamamına erişmeyi başaramayan Beasley, yıllar içerisinde NBA’de de gözden düştü.

Geçmişte Los Angeles Lakers, Miami Heat, New York Knicks, Milwaukee Bucks gibi birçok farklı NBA takımının formasını terleten ABD’li forvet, kariyerinin son dönemlerini G-League’de geçirmişti. 2 yıllık G-League macerasının ardından şansını bir de Porto Riko Ligi’nde deneyen Beasley, basketbola verdiği yaklaşık 1 yıllık aranın ardından parkelere geri dönüyor.

The Athletic’ten Shams Charania’nın haberine göre Michael Beasley, Çin Ligi ekiplerinden Shanghai Sharks ile sözleşme imzalayarak profesyonel basketbola geri dönüyor. Shanghai Sharks ile 7 haneli bir kontrata imza atmaya hazırlanan Beasley, böylelikle Çin Ligi’nin en çok kazanan isimlerinden biri olacak.

11 sezonluk NBA kariyerinde toplam 609 karşılaşmada süre alan Michael Beasley, maç başına 12.4 sayı, 4.7 ribaund ve 1.3 asist ortalamalarıyla mücadele etti.


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 14:36.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.