TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Basketbol (https://www.trendforum.net/basketbol/)
-   -   Kızılyıldız’ın 18 Yaşındaki Süper Yeteneği Nikola Topic Dizinden Sakatlandı (https://www.trendforum.net/basketbol/36262-kizilyildiz-18-yasindaki-super-yetenegi-nikola-topic-dizinden-sakatlandi.html)

KoJiRo 06 Ocak 2024 08:23

Kızılyıldız’ın 18 Yaşındaki Süper Yeteneği Nikola Topic Dizinden Sakatlandı
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Kızılyıldız’a derbi galibiyetinin ardından Nikola Topic’ten kötü haber.

by Eurohoops Team / [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Turkish Airlines EuroLeague’in 19. hafta müsabakasında Kızılyıldız, sahasında ağırladığı ezeli rakibi Partizan’ı devirdi. Bu kritik galibiyetin ardından Sırp ekibi, beklenmedik bir sakatlık haberiyle sarsıldı.

Kızılyıldız’ın 18 yaşındaki süper yıldız adayı Nikola Topic, müsabakanın üçüncü çeyreğinde dizinden sakatlanarak kenara gelmişti. Oyuncunun sağlık durumu hakkında bir açıklama yayınlayan Sırp ekibi, 18 yaşındaki Topic’in yaklaşık 1.5 ay sahalardan uzak kalacağını duyurdu.

Geçtiğimiz hafta Shabazz Napier’ı Olimpia Milano‘ya yolcu eden Kızılyıldız, ardından yazın Mega Basket’e kiraladığı Nikola Topic’i takıma geri çağırmıştı. Topic, bu sezonki ilk EuroLeague maçına Fenerbahçe Beko deplasmanında çıkmıştı.

Çift maç haftasında aldığı iki galibiyetle Playoff yarışına yeniden dahil olan Kızılyıldız, koç Ioannis Sfairopoulos’un da dediği üzere bir süredir kısa rotasyonu için takviye arayışlarını sürdürüyordu.

Sırp ekibi, bu beklenmedik sakatlık haberinin üzerine çalışmalarına hız verebilir.

Bu sezon Kızılyıldız forması ile toplam iki EuroLeague maçına çıkan Nikola Topic, maç başına 3.5 sayı ve 3.5 asist ortalamaları ile oynuyor.


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 16:21.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.