TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Basketbol (https://www.trendforum.net/basketbol/)
-   -   Barcelona, Kızılyıldız’dan Nikola Kalinic’i İstiyor (https://www.trendforum.net/basketbol/5074-barcelona-kizilyildiz-dan-nikola-kalinic-i-istiyor.html)

KoJiRo 22 Haziran 2022 20:16

Barcelona, Kızılyıldız’dan Nikola Kalinic’i İstiyor
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Sezonu hem EuroLeague hem de ACB’de hüsranla kapatan Barcelona, gözünü Kızılyıldız’ın yıldızına dikti.

by Eurohoops Team / [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Sezonun bitiminin ardından Nikola Kalinic, Kızılyıldız ile kontrat konuşmalarını şimdilik ertelediğini ve kalıp kalmayacağına emin olmadığını söylemişti. Bu açıklama, Avrupa’nın üst düzey kulüplerine de bir mesaj niteliğindeydi.

Kalinic için sıraya giren ilk takım ise Barcelona oldu.

HOME OF GLORY‘nin iddia ettiği, Eurohoops kaynaklarının da doğruladığı üzere sezonu sadece Kral Kupası ile kapatarak hayal kırıklığı yaşayan Barcelona, Nikola Kalinic’i kadroya katmak için görüşmeler yapıyor.

Geçtiğimiz yaz Valencia‘dan ayrılarak eski takımı Kızılyıldız’a dönen Kalinic, Sırp temsilcisiyle 2023 yazında sona erecek bir sözleşme imzalamıştı.

Bunun yanı sıra Kalinic’in 2020-21 sezonunda Valencia forması giydiği de unutulmamalı. Eğer Barcelona, Kalinic’i kadrosuna katıp EuroLeague’de kullanmak istiyorsa İspanya Ligi’ndeki Tanteo kuralları gereği Valencia’ya da bir miktar para ödemek zorunda kalacak.

Barcelona’daki finansal durumun en iyi halinde olmadığı düşünülürse hem Valencia’ya hem Kızılyıldız’a yapılacak bir ödeme, kulübü fazlasıyla zorlayabilir.

Önümüzdeki günlerde Kalinic’in kararının ne olacağını ve 2022-23 sezonunda hangi kulüp altında mücadele edeceğini hep beraber göreceğiz.


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 19:25.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.