TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Basketbol (https://www.trendforum.net/basketbol/)
-   -   Draymond Green: “Kevin Durant Olmadan Cleveland Cavaliers’ı Yenemezdik” (https://www.trendforum.net/basketbol/5815-draymond-green-kevin-durant-olmadan-cleveland-cavaliers-i-yenemezdik.html)

KoJiRo 29 Haziran 2022 17:39

Draymond Green: “Kevin Durant Olmadan Cleveland Cavaliers’ı Yenemezdik”
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Geçtiğimiz sezon dördüncü şampiyonluğunun kazanan Draymond Green, açıklamalarda bulundu.

by Eurohoops Team / [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

2015-16 sezonunda 73 galibiyet alarak NBA tarihinin normal sezon rekorunu kıran Golden State Warriors, o yılın finallerinde Cleveland Cavaliers‘a karşı 3-1 öne geçmesine rağmen şampiyonluğu kaptırmaktan kurtulamamıştı.

Bunun üzerine o yaz takıma Kevin Durant’in eklenmesiyle Warriors, durduralamaz bir güç haline gelmişti. 2017 ve 2018’i domine ederek şampiyon olan Warriors’ta Durant, iki sezonda da Finaller MVP’si ödülünü koleksiyonuna ekliyordu.

Yine de çoğu insan, Warriors’ın o senelerde Durant olmadan da şampiyonluğa ulaşabileceğine inanıyor. Bu argüman, Warriors’ın bu sezon şampiyon olmasıyla daha da güçlendi.

Warriors’ın kurduğu bu hanedanlığın başrollerinden Draymond Green, tersini düşünüyor. JJ Redick’in podcast’i “TheOldMan&Three“‘ye konuk olan Green’e göre Durant olmasa Warriors, 2017’de Cavaliers‘ı yenemezdi:

“İnsanların Kevin’e yeterince hakkını verdiğini düşünmüyorum. Bizim organizasyomuzda ise tam tersi. İşin gerçeği ise bence Kevin’in gelmediği senaryoda o takım bir kez daha şampiyon olamazdı. ‘Kevin olmadan dördüncüyü kazandınız’ diyebilirsiniz ancak o dönemlerde takımların bizim oyunumuzu çözmeye başladığı bir aralık var. Kevin olmadan Cavs’i yenemezdik.”

2021-22 sezonunu da şampiyon kapatan Warriors, tarihin en başarılı hanedanlıklarından biri olma yolunda ilerliyor. Son 8 senede sakatlıklarla boğuşulan iki sezon hariç altı kere final oynayan Warriors, dört kez de şampiyonluk sevinci yaşadı.

Fakat takımın en önemli figürlerinden Draymond Green, henüz başarıya tam doymamış gibi gözüküyor. Green’e göre Warriors, birçok kez daha şampiyonluk yaşayacak:

“Önümüzdeki dört sezonun üçünde biz şampiyon olacağız.”


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 18:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.