TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Basketbol (https://www.trendforum.net/basketbol/)
-   -   Sırbistan’ın Kadrosundaki 8 EuroLeague Oyuncusu Belli Oldu (https://www.trendforum.net/basketbol/8996-sirbistan-kadrosundaki-8-euroleague-oyuncusu-belli-oldu.html)

KoJiRo 30 Ekim 2022 09:57

Sırbistan’ın Kadrosundaki 8 EuroLeague Oyuncusu Belli Oldu
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]



Sırbistan’da Türkiye ve Büyük Britanya maçlarında kadroda olacak 8 EuroLeague oyuncusu netleşti.

by Eurohoops Team / [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

2023 FIBA Dünya Kupası Elemeleri’nin ikinci ayağı Kasım ayında oynanacak. A Milli Takımımızın da rakiplerinden olan Sırbistan’da Svetislav Pesic’in takıma seçeceği bazı isimler netleşti.

Partizan ve Kızılyıldız, kadrolarındaki Sırp oyuncuların milli takıma gitmesine izin verileceğini açıklarken Pesic’in istediği oyuncuları seçebileceğini belirtmişlerdi.

Kızılyıldız Başkanı Nebojsa Covic’ten de konu hakkında sürpriz bir açıklama geldi. Nebojsa Covic yaptığı açıklamada, “Svetislav Pesic’ten aldığım davetle kendisiyle bir görüşmemiz oldu. Koça, İngiltere ve Türkiye’ye karşı oynanacak maçlar için kadrodaki tüm Sırp oyuncuları seçebileceğini söyledik. Pesic, Nedovic, Dobric, Luka Mitrovic ve genç potansiyelli bir isim olarak da Topic’i seçti. Bu isimleri milli takıma çağıracak” dedi.

Daha önce Partizan da kadrodan milli takıma çağırılan dört oyuncuyu açıklamıştı. Böylelikle Sırbistan’da Türkiye ve Büyük Britanya karşılaşmalarında kadroda olacak 8 EuroLeague oyuncusu netleşmiş oldu.

Şu ana kadar yapılan açıklamalar dahilinde Sırbistan’da milli takıma çağırılacak 8 isim şu şekilde:

Balsa Koprivica, Uros Trifunovic, Danilo Andjusic, Tristan Vukcevic, Nemanja Nedovic, Ognjen Dobric, Luka Mitrovic ve Nikola Topic.


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 03:03.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.