TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Bilgisayar ve Donanım (https://www.trendforum.net/bilgisayar-ve-donanim/)
-   -   Kablosuz Ağ Özelliği Açma? - Kablosuz Ağ Özelliği Nasıl Açılır? - Kablosuz Ağ Özelliğini Nereden Açarım? (https://www.trendforum.net/bilgisayar-ve-donanim/17165-kablosuz-ag-ozelligi-acma-kablosuz-ag-ozelligi-nasil-acilir-kablosuz-ag-ozelligini-nereden-acarim.html)

Asi Ruh 08 Nisan 2023 08:14

Kablosuz Ağ Özelliği Açma? - Kablosuz Ağ Özelliği Nasıl Açılır? - Kablosuz Ağ Özelliğini Nereden Açarım?
 
Laptopta kablosuz ağ özelliğini açma wireless nerden açılır wireless nasıl açılır laptopun kablosuz özelliği nasıl açılır laptoplarda kablosuz özelliği açma kablosuz ağ bağlantısı nasıl açılır kablosuz özelliği açma resimli anlatim laptop kablosuz özelliği nasıl açılır kablosuz ozelligi nasil acilir laptopun kablosuz özelliğini açma

Kablosuz Ağ Özelliği Açma

Açılan Kablosuz ağ bağlantıları özellikleri penceresinde Genel sekmesi altında Internet İletişim Kuralları (TCP/IP) yi seçin Özellikler düğmesine basın.
Burada Otomatik olarak bir IP adresi al kısmının seçili olduğundan emin olun. Tamam düğmesine basarak bir önceki pencereye dönün ve Kablosuz Ağlar sekmesine gelin. Burada Yeğlenen ağlar yazısının altındaki penceredeki eğer varsa) bütün diğer kalbosuz ağları seçin ve Kaldır düğmesini kullanarak kaldırın. Daha sonra sağ alt köşedeki Gelişmiş düğmesine basın. Açılan pencerede “Sadece bilgisayardan bilgisayara ağlar” yazısının yanındaki kutuyu işaretleyin. Tercih edilmeyen ağlara otomatik olarak bağlan” yazısının yanındaki kutu boş olmalıdır. Kapat düğmesine basarak önceki pencereye geri dönün.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 01:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.