TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Biyografiler (https://www.trendforum.net/biyografiler/)
-   -   Hilal Aysal Biyografi - Hilal Aysal Kimdir? - Hilal Aysal Hakkında (https://www.trendforum.net/biyografiler/14118-hilal-aysal-biyografi-hilal-aysal-kimdir-hilal-aysal-hakkinda.html)

Asi Ruh 08 Mart 2023 22:17

Hilal Aysal Biyografi - Hilal Aysal Kimdir? - Hilal Aysal Hakkında
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Hilal Aysal Doğan Kabak Youtube kanalında sıklıkla karşılaşılan bir isim. Rolls Royce ve Lotus markalarının Türkiye temsilciliğini yapan Royal Motors’un satış temsilciliğini yürütüyor. Aynı zamanda Hilal Aysal babası Artuğ Aysal ise Royal Motors’un başkanı. Peki kimdir Hilal Aysal. İşte özgeçmişi

Hilal Aysal kimdir?
Küçük yaşlarından beri otomobil tutkunu olan Hilal Aysal, aslında üniversitede tamamen farklı bir bölüm okuyarak babası ile farklı bir meslek yapmak istiyordu. Yeditepe Üniversitesi’ndeki eğitim hayatının ardından New York’a taşındı ve burada moda okumaya başladı.

Ancak kader onu yeniden otomobil sektörünün içerisine çekti. Fabrikaya gittiği bir gün bu sektörde çalışmak istediğine karar verdi. Ve 2013 yılından itibaren Royal Motors’un marka yöneticiliği üstlenmeye başladı. İş hayatındaki başarılarının yanı sıra Hilal Aysal Doğan Kabak ile YouTube üzerinde çektiği videolarla araştırmaya başlandı. Bilhassa Rolls Royce ve Lotus marka otomobillerin inceleme videoları milyonlarca kez izlendi. Buradaki tavrı ve duruşuyla Hilal Aysal bir anda dikkatleri üzerine çekti.


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 09:29.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.