Limon Tuzu Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pek çoğumuz limon tuzunun limondan yapildiğini sanır ve limon yokluğunda rahatça limon tuzu kullaniriz.. Çaydanlıktaki kireç tortusunu parçalayıp çözen, LİMON TUZU denilen kimyasal olarak üretilmiş dozu arttırılmış, sülfür içeren Sitrik asittir. Turşuda, zeytinde, reçelde v. s. kullanırsak, yemek borusu tahriş olur, enfekte olur, ömür boyu REFLÜ oluruz. Yemek borusundaki enfeksiyon yayılır, mikroplar çoğalır, boğazımız, solunum borumuz, akciğerlerimiz ve midemizde mikroplar artarak bir çok farklı hastalıklara yakalanabiliriz. Ne olur bilinçlenelim. Limon tuzunu mutfağimızdan çıkaralım ve limon kullanalım.. |
Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 04:35. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.