TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Dualarımız (https://www.trendforum.net/dualarimiz/)
-   -   Deprem duası nedir, nasıl okunur ve anlamı.. (https://www.trendforum.net/dualarimiz/34141-deprem-duasi-nedir-nasil-okunur-ve-anlami.html)

Beatrice 05 Kasım 2023 15:22

Deprem duası nedir, nasıl okunur ve anlamı..
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

DEPREM DUASI OKUNUŞU

"Allâhümme ente Rabbî lâ ilahe illâ ente aleyke tevekkeltü ve ente Rabbül-arşil-azîmi lâ havle ve lâ kuvvete illâ billahil aliyyil azîmi mâşâallâhü kâne ve mâ lem yeşâü lem yekûn a'lemu ennellâhe alâ külli şey'in kadîrün ve ennellâhe kad ehâte bikülli şey'in ilmen ve ahsa külle şey'in adeden. Allâhümme innî eûzübike min şerri külli nefsin ve min şerri külli dâbbetin ente âhizün binâsiyetihâ inne Rabbi alâ sırâtın müstakim."

DEPREM DUASI ANLAMI

"Allah'ım! Sen, benim Rabbimsin. Sen'den başka ilah yoktur, Sana güvendim, Sen o muazzam arşın sahibisin. Yüce ve kudretli Allah'tan başka sığınacak kimse yoktur. Allahü Teâlâ ne dilerse o olur, her kudret ve kuvvet O'nun elindedir. O her şeyi ve her şeyin sayısını bilir. Allah'ım! Her kötü mahlûktan, hayvandan ve her afetten Sana sığınırım. Her şeyin idaresi yed-i kudretindedir. Allah'ım! Beni Senin doğru ve hak yolundan ayırma."



Alıntı


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 17:36.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.