TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Dünyadan Haberler (https://www.trendforum.net/dunyadan-haberler/)
-   -   İDO YUNANİSTAN SEFERLERİ: Yunan adaları seferleri ne zaman başlıyor? 2024 İDO Yunan adaları biletleri ne kadar olacak? (https://www.trendforum.net/dunyadan-haberler/38837-ido-yunanistan-seferleri-yunan-adalari-seferleri-ne-zaman-basliyor-2024-ido-yunan-adalari-biletleri-ne-kadar-olacak.html)

Zeytin 12 Şubat 2024 10:56

İDO YUNANİSTAN SEFERLERİ: Yunan adaları seferleri ne zaman başlıyor? 2024 İDO Yunan adaları biletleri ne kadar olacak?
 
Yunan adalarına vizesiz seyahatler başlıyor. İDO, yıl boyunca Yunanistan'a 7 gün süre ile yapılacak seyahatler için bilet fiyatlarını duyurdu. Yunan adası Samos'a gidiş-dönüş bilet fiyatları açıklandı. Peki, Yunan adaları seferleri ne zaman başlıyor?

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ile Yunan adaları sefer detayları belli oldu. Kuşadası-Samos, Seferihisar-Samos olmak üzere iki yerden yapılacak Yunan adası seferleri bileti ne kadar oldu? İşte, 2024 Yunan adaları fiyatları...

YUNAN ADALARI SEFERLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?
Yunan adaları, Türk vatandaşlarına ziyaretleri tüm yıl boyunca 7 gün vize muafiyeti mart ayında başlıyor.

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), 6 Nisan'dan itibaren İzmir Seferihisar ve Aydın Kuşadası'ndan Yunanistan'ın Samos (Sisam) adasına seferler gerçekleştirecek.

İDO YUNAN ADALARI SEFERLERİ NE KADAR?
İDO'nun belirlediği bilet fiyatlarına göre, Seferihisar'dan Samos'a gidiş-dönüş biletler 35 Euro, Kuşadası'ndan ise 41 Euro olarak satışta olacak.

Seferihisar-Samos seferleri haftada 3 gün sabah gidiş, akşam dönüş olacak şekilde planlanacak. Ağustos ayında ise haftanın her günü seferler olacak. Kuşadası-Samos seferleri 15 Haziran'a kadar haftada 3 gün sabah gidiş, akşam dönüş şeklinde düzenlenecek. 15 Haziran'dan sonra da haftanın her günü seferler yapılacak.

Milliyet

Beatrice 12 Şubat 2024 11:37

Yanıt: İDO YUNANİSTAN SEFERLERİ: Yunan adaları seferleri ne zaman başlıyor? 2024 İDO Yunan adaları biletleri ne kadar olacak?
 
Gayet makulmuş gidilebilir


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 16:46.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.