TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Dünyadan Haberler (https://www.trendforum.net/dunyadan-haberler/)
-   -   Dünyaca ünlü rapçi Takeoff silahlı saldırıda hayatını kaybetti (https://www.trendforum.net/dunyadan-haberler/9192-dunyaca-unlu-rapci-takeoff-silahli-saldirida-hayatini-kaybetti.html)

Zeytin 01 Kasım 2022 16:34

Dünyaca ünlü rapçi Takeoff silahlı saldırıda hayatını kaybetti
 
Migos grubundaki üç rapçiden birisi olan Takeoff silahlı saldırıya uğradı. Hiphop dünyasının yakından tanıdığı Takeoff’un saldırıya uğramasından sonra hayati tehlikesi olup olmadığı ve yaşantısı merak konusu oldu. Peki Takeoff kimdir, öldü mü? İşte dünyaca ünlü rapçinin hayatı…

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


Takeoff sahne adıyla tanınan 28 yaşındaki Kirshnik Khari Ball, katıldığı bir eğlence organizasyonunda silahlı saldırıya uğradı. Ünlü rapçi vurulduğu sırada Migos’un diğer üyeleri Quavo ve kuzeni yanındaydı. Dünyaca ünlü rap şarkıcısının hayranları yaşanan olay sonrası büyük üzüntü yaşarken, konuyla ilgili araştırmalar hız kazandı. Peki Takeoff kimdir, kaç yaşında? Takeoff öldü mü? İşte 1994 doğumlu rap sanatçısının hayatına dair bilgiler…

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


Migos grubundan arkadaşı Quavo ile oyun oynarken çıkan tartışmada başına yakın bir bölgede vurulan rapçi, Takeoff olay yerinde hayatını kaybetti.

AKEOFF KİMDİR?
18 Haziran 1994 yılında Houston'da dünyaya gelen Takeoff’un gerçek adı Kirshnik Khari Ball’dir. Müzik kariyerine 2008 yılında başlayan Takeoff, Kendisi gibi rapçi arkadaşları Quavo ve Offset ile Migos grubunu oluşturan ve grupla birlikte toplam 5 stüdyo albümüne imza atan Takeoff, bunun yanı sıra Quavo ile solo olarak da 2 ayrı albüm yaptı.

hürriyet

Razor 01 Kasım 2022 16:41

Yanıt: Dünyaca ünlü rapçi Takeoff silahlı saldırıda hayatını kaybetti
 
Şimdi bunu da ünlü ederler.
Üzülmüyorum,sokak,çete,gang,illegal işlerinin sonucu bu.
Bknz:XXXTENTACİON,Lil Peep,10Mac Miller.
Asıl trajik ise ölünce değerlenmeleri.Ülkemizde de bu trajikomedi halihazırda mevcut zaten.


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 18:06.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.