TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Ege Bölgesi (https://www.trendforum.net/ege-bolgesi/)
-   -   Şirince Köyü (Türkiye, İzmir, Selçuk) (https://www.trendforum.net/ege-bolgesi/29686-sirince-koyu-turkiye-izmir-selcuk.html)

Asi Ruh 20 Temmuz 2023 06:32

Şirince Köyü (Türkiye, İzmir, Selçuk)
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Şirince, İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı bir köydür. Şirince, üzüm bağları ve şarap üretimi ile ünlüdür. Şirince, ayrıca, eski Rum evleri ve dar sokakları ile de dikkat çekmektedir. Şirince, 2004 yılında "Cittaslow" yani "Sakin Şehir" unvanı almıştır.

Şirince, İzmir'e yaklaşık 80 kilometre uzaklıktadır. Şirince'ye, İzmir'den otobüs veya özel araç ile ulaşabilirsiniz. Şirince'ye, otobüs ile yaklaşık 1,5 saat, özel araç ile yaklaşık 1 saat sürmektedir.

Şirince'de, gezilecek yerler arasında, Meryem Ana Evi, Şirince Kilisesi, Şirince Bağları ve Şirince Şarap Fabrikaları bulunmaktadır. Şirince'de ayrıca, birçok restoran, kafe ve bar bulunmaktadır. Şirince'de, Ege mutfağının en lezzetli yemeklerini tadabilirsiniz.

Şirince, ziyaretçilerine, doğa ile iç içe bir ortamda, huzurlu ve sakin bir tatil yapma imkanı sunmaktadır. Şirince, ayrıca, kültürel ve tarihi açıdan da zengin bir yerdir. Şirince, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlamaktadır.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 10:43.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.