TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Ekonomi Dünyası (https://www.trendforum.net/ekonomi-dunyasi/)
-   -   Popüler Borsadan Kripto Para Ticareti İçin ChatGPT Entegrasyonu (https://www.trendforum.net/ekonomi-dunyasi/24795-populer-borsadan-kripto-para-ticareti-icin-chatgpt-entegrasyonu.html)

DeepSilence 16 Haziran 2023 10:45

Popüler Borsadan Kripto Para Ticareti İçin ChatGPT Entegrasyonu
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Bybit 15 Haziran tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı açıklamada, ChatGPT’yi platformuna entegre ederek müşterilerine yapay zeka destekli analiz hizmeti sunmaya başladığını bildirdi.

ToolsGPT ismi verilen aracın ChatGPT’nin en yeni makine öğrenimi ve yapay zeka yetenekleri ile Bybit’in kapsamlı piyasa verilerinin birleşiminden oluştuğu dile getirildi. Bu kapsamda ToolsGPT’nin yatırımcılara teknik analiz, rapor ve model tahmini gibi pek çok noktada yardımcı olabileceği belirtildi.

Kullanıcı dostu arayüzüyle çeşitli deneyim klasmanlarındaki yatırımcıların rahat kullanımına yönelik tasarlandığı bildirilen yapay zekanın uzun ve kısa vadeli fiyat tahminleri, fiyat modeli tahmini ve gelecek projeksiyonu gibi çeşitli alanlarda tamamen ücretsiz olarak kullanılabileceği dile getirildi. Yapay zekanın kullanıcı başına günlük 20 soru hakkı ile sınırlandırıldığı görüldü.

Bybit CEO’su Ben Zhou konu hakkında yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

ChatGPT’yi Bybit Tools’un içine entegre ederek kullanıcılara kararları sırasında daha kapsamlı bilgiler verebiliyoruz.

Geçtiğimiz ayın başında Singapur merkezli kripto para borsası Crypto.com da “Amy” isimli ChatGPT tabanlı bir yapay zeka asistanı çıkardığını duyurmuştu.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 23:39.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.