TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Ekonomi Dünyası (https://www.trendforum.net/ekonomi-dunyasi/)
-   -   Binance CEO’su Duyurdu: Binance Blockchain Week İstanbul’a Geliyor (https://www.trendforum.net/ekonomi-dunyasi/28867-binance-ceo-su-duyurdu-binance-blockchain-week-istanbul-geliyor.html)

DeepSilence 13 Temmuz 2023 10:14

Binance CEO’su Duyurdu: Binance Blockchain Week İstanbul’a Geliyor
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Binance CEO’su Changpeng Zhao yakın tarihli bir sosyal medya gönderisinde, önümüzdeki Binance Blockchain Week’in 8-9 Kasım tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşeceğini açıkladı. Etkinlik sayfasında yer alan detaylara göre Binance Blockchain Week, Divan Kuruçeşme‘de düzenlenecek.

CZ, gönderisinin detaylarında şu ifadelere yer verdi:

Binance Blockchain Week bu yıl 8-9 Kasım tarihlerinde İstanbul Türkiye’ye geliyor. Türkiye, Binance’in en güçlü topluluklarından birine sahip ve bu topluluğu burada ağırlayabildiğimiz için mutluyum.

Etkinlik sayfasında yer alan açıklamada bu yılın odağının, blokzinciri ve kriptonun finansal olarak dünyanın dört bir yanındaki potansiyel 1 milyar kullanıcıyı nasıl güçlendireceğine yönelik olacağı belirtildi.

Binance Blockchain Week, öğrenmek, bağlantı kurmak ve fikirlerinizi geliştirmek için eşsiz bir fırsat. Sunularımız ve uygulamalı atölye çalışmalarımız sayesinde, blockchain alanında iş kurma ve başarılı projeler başlatma hakkında pratik bilgiler edineceksiniz.

Etkinliğe giriş biletleri erken kayıt kapsamında %85 indirimle 90 dolardan satışa çıkarıldı.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 05:46.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.