Reyhan Şerbeti Tarifi
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Reyhan aslında Osmanlı mutfağından en çok tercih edilen baharatlardan biri! Ramazan şerbetleri arasında en lezzetli ve en özel tariflerden biri olan Reyhan şerbeti enfes kokusu ve lezzeti ile sofranıza renk katacak bizden söylemesi! Aynı zamanda tansiyon düşürücü etkisi olan reyhan, tansiyon hastaları için de oldukça faydalı. Öncelikle taze reyhanları şekerle birlikte 3-4 dakika süresince ovun. Hazırladığınız karışımı derin bir tencereye aktarın ve üzerine sıcak su, tarçın çubuğu, karanfil, limon suyunu ekleyip tekrar karıştırın. Karışımı soğuyana dek oda sıcaklığında bekletin. Servis etmeden önce süzün ve buzdolabında bekletin. Bolca buzla servis edebilirsiniz. |
Yanıt: Reyhan Şerbeti Tarifi
Çok severim kokusunu rengini :morkalp:
|
Yanıt: Reyhan Şerbeti Tarifi
Çok severim. Türk kahvesinin yanına da çok yakışıyor:p
|
Yanıt: Reyhan Şerbeti Tarifi
çok güzel oluyor buz gibii. |
Yanıt: Reyhan Şerbeti Tarifi
Tadını bilmeyen ben :)
|
Yanıt: Reyhan Şerbeti Tarifi
Reyhanlar sorunlu olur genelde.
Dur bu başka şeydi xjjxjxjz |
Yanıt: Reyhan Şerbeti Tarifi
Alıntı:
|
Yanıt: Reyhan Şerbeti Tarifi
Alıntı:
|
Yanıt: Reyhan Şerbeti Tarifi
Alıntı:
Ahahahhshshsjhd |
Yanıt: Reyhan Şerbeti Tarifi
Alıntı:
|
Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 04:38. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.