Hindistan Cevizi Aromalı Rom Tarifi
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
3 shot baharatlı rom Yarım su bardağı hindistan cevizi sütü 1 buçuk su bardağı tam yağlı süt 1 adet vanilya fasülyesi 1 buçuk çay kaşığı hindistan cevizi özü Yapılışı Öncelikle küçük bir tencereye tam yağlı sütü, hindistan cevizi sütünü ve hindistan cevizi özünü koyun. Bir adet ihtiyacımız olan vanilya fasülyesini soyun. Hem kabuğunu hem de meyvesini karışıma ekleyeceğiz. Karışımı kaynayıncaya dek pişirin. Pişirdiğiniz karışımdan vanilya fasülyesinin kabuğunu ayırın. Karışımı köpürünceye dek çırpın. Romu iki ayrı bardağa eşit şekilde bölün. Üst kısmına eşit olarak süt karışımını ekleyin. Ortaya çıkan köpüğü bir kaşık yardımıyla kokteylinizin üzerine sürebilirsiniz. |
Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 03:44. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7 Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.