TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Enteresan Olaylar (https://www.trendforum.net/enteresan-olaylar/)
-   -   Empire State'ten Atlayan ve İntihar Fotoğrafıyla Tarihe Geçen Kadın: Evelyn McHale (https://www.trendforum.net/enteresan-olaylar/21703-empire-stateten-atlayan-ve-intihar-fotografiyla-tarihe-gecen-kadin-evelyn-mchale.html)

DeepSilence 16 Mayıs 2023 13:56

Empire State'ten Atlayan ve İntihar Fotoğrafıyla Tarihe Geçen Kadın: Evelyn McHale
 
1 Mayıs 1947 günü Empire State binasının 86. katından atlayarak bir arabanın üzerine düşen ve o fotoğrafıyla unutulmazlar arasına giren Amerikalı bir kadın Evelyn McHale.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

1 mayıs 1947 tarihinde, "en güzel ölüm fotoğrafı"nda başrol olacağından habersiz şekilde empire state binasının 86. katından aşağıya atlayan amerikalı bir muhasebeciydi evelyn mchale.

öldüğünde 23 yaşındaydı henüz.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


olayın ardından oradan tesadüfen geçmekte olan fotoğrafçılık öğrencisi robert wiles'ın çektiği meşhur fotoğrafta, düşüş hızıyla ikiye ayırdığı arabanın üzerinde poz verirmişçesine yatması onu güzel yapan tek öge değil.

olayın derinlerine inildiğinde intihar sebebinin ne kadar masum olduğunu da görmek onu enfes bir zerafetin başrolü yapıyor. intihar etmeden önce nişanlısına bıraktığı son mektup şu şekilde:

Alıntı:

"ailemin içinden veya dışından hiç kimsenin hiçbir parçamı görmesini istemiyorum. lütfen bedenimi yakarak yok edin. size ve aileme yalvarıyorum, benim için tören veya anma düzenlemeyin. nişanlım haziranda evlenmeyi teklif etti. ben kimse için iyi bir eş olabileceğimi düşünmüyorum. o benden çok daha iyi birisi. babama söyleyin, annemle çok fazla ortak yönümüz var."
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Asi Ruh 16 Mayıs 2023 14:15

Yanıt: Empire State'ten Atlayan ve İntihar Fotoğrafıyla Tarihe Geçen Kadın: Evelyn McHale
 
Kadın çok masum duruyor.


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 04:42.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.