TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Ev ve Dekorasyon (https://www.trendforum.net/ev-ve-dekorasyon/)
-   -   Ahşapta estetik dokunuşlar; Çin tarzı tasarım (https://www.trendforum.net/ev-ve-dekorasyon/13722-ahsapta-estetik-dokunuslar-cin-tarzi-tasarim.html)

KoJiRo 04 Mart 2023 11:22

Ahşapta estetik dokunuşlar; Çin tarzı tasarım
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Çin stili dizayna sahip olan dekoratif saklama kutusu, çevre dostu, güvenli, dayanıklı ve yüksek kaliteli ahşap malzemeden üretilmiştir. Vintage görünümlü ahşap saklama kutusu, zarif ve büyüleyici Çin tarzı tasarıma sahiptir.

Zevkinize göre sade ve zarif bir hava sunan saklama kutusu evinizin hemen her odasına uyum sağlar. Çalışma masanızı düzenli ve temiz hale getirir. Oldukça özel bir tasarıma sahip olan saklama kutusu, dekoratif eşya koleksiyonunuzun harika bir parçası haline gelebilir.

Öte yandan oldukça özel ve kişisel bir hediye seçeneği olabilir. Önemli eşyalarınızı gönül rahatlığı ile saklayabileceğiniz çok fonksiyonlu saklama kutusunda Çin tarzı lotus desenleri hakimdir.

SuHuYuHuJia Vintage Ahşap Saklama Kutusu Küçük Boy Vintage Hazine Kutusu Kapaklı Dekoratif Hazine Saklama Kutusu Doğum Günü Partileri Düğün Dekorasyonu için (StilC)

Marka : SuHuYuHuJia
Renk : Tarz
Ağırlık : 0.47 Kilogram
Paketteki Ürün Miktarı : 1

Amazonda Fiyatı : 675,60TL

Listelist


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 04:48.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.