TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Film Tanıtımları (https://www.trendforum.net/film-tanitimlari/)
-   -   "Beetlejuice 2"nin Vizyon Tarihi Açıklandı (https://www.trendforum.net/film-tanitimlari/21250-beetlejuice-2-nin-vizyon-tarihi-aciklandi.html)

DeepSilence 11 Mayıs 2023 17:54

"Beetlejuice 2"nin Vizyon Tarihi Açıklandı
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Warner Bros. Pictures, Tim Burton'ın 1988 tarihli doğaüstü komedi filmi "Beterböcek"in (Beetlejuice) devam filmi için vizyon tarihini 6 Eylül 2024 olarak açıkladı.

Tim Burton'ın yeniden yönetmen koltuğuna döneceği "Beetlejuice 2" için Michael Keaton da rolüne geri dönüyor. Kadroda ayrıca, Burton'ın son projesi "Wednesday"in yıldızı Jenna Ortega ve Justin Theroux da var.

Yaklaşık 30 yıldır üzerine düşünülen, uzun süredir geliştirme aşamasında olan filmin çekimleri kısa süre içinde İngiltere'de başlayacak. Jenna Ortega, orijinal filmde Winona Ryder tarafından canlandırılan karakterin kızına hayat verecek ancak konu ve hikaye ayrıntıları şimdilik bilinmiyor.

Michael Keaton ve Winona Ryder'ın yanı sıra Alec Baldwin, Geena Davis, Jeffrey Jones, Catherine O’Hara ve Glenn Shadix'in de rol aldığı orijinal film, 15 milyon dolarlık bütçesini gişede 80 milyon dolara katlayarak başarılı olmuştu ve Tim Burton'ın en ikonik filmlerinden biri olarak değerlendiriliyor.

Burton son olarak Netlix'in izlenme rekorları kıran dizisi "Wednesday"i yönetmiş olsa da en son 2019'daki canlı aksiyon "Dumbo" uyarlamasından sonra ilk kez bir film yönetmek için kamera arkasına geçecek.


BEYAZPERDE

Efrasiyab 11 Mayıs 2023 21:51

Yanıt: "Beetlejuice 2"nin Vizyon Tarihi Açıklandı
 
Yapmayın abi,

Bırakın bir filmde tarih de kalsın. Gerek yok ikinciye. O zaman yapılmadıysa, şuan yapılmasına gerek yok.

Kimse beğenmeyince sonra ilk filmin ruhu da kalmıyor...


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 21:23.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.