Norris: "Şu anda podyuma çıkacak hızımız yok"
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] McLaren’ın her iki pilotu da güç ünitesi sorunları nedeniyle Çin Grand Prix'sinde start alamadı. Son dünya şampiyonu Lando Norris, takımın bu sezonki beklentilerine dair oldukça karamsar bir öngörüde bulundu. Norris’in açıklamaları şöyleydi: "Bu hafta sonu, Avustralya’daki yarışa kıyasla yeni şeyler öğrendik." "Çin’de takım olarak güç ünitesiyle nasıl çalışmamız gerektiğini ve hangi düzeltmeleri yapmamız gerektiğini henüz tam olarak anlayamadığımız ortaya çıktı. Ayrıca, aracın şu anki seviyesinin podyumlar veya galibiyetler için savaşmaya izin vermediğini de gördük." "Karşılaştığımız sorunları çözmek için önümüzde çok iş var. Takım nerede olduğumuzun farkında ve durumu gerçekçi şekilde değerlendiriyor. İstediğimiz pozisyonlara geri dönebilmek için sezon boyunca bizi yoğun bir çalışma bekliyor." "Her sezon bir öncekinden farklıdır, bu yüzden hiçbir şeyin garantisi yok. Ancak takıma güveniyorum ve durumu tersine çevirebileceğimize dair umudum var. Sezon uzun; Japonya’dan sonra her şeyi yoluna koymaya çalışacağımız ve güncelleme getirmeye daha fazla vakit ayıracağımız kısa bir aramız olacak. Bu parçaları daha erken hazırlayıp araca monte edip edemeyeceğimizi göreceğiz." "Elbette sezona böyle bir başlangıç yapmayı istemezdik; fakat takımın gelişebileceğine ve sezonun ilerleyen dönemlerinde podyumlar, hatta belki galibiyetler için çekişmeye başlayabileceğimize eminim. Buna inanmak istiyorum. Zor bir başlangıç oldu ama inancımı koruyorum." motorsport |
| Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 16:40. |