TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Galatasaray (https://www.trendforum.net/galatasaray/)
-   -   Form geçici klas kalıcı Hagi 57 yaşında asist yaptı! (https://www.trendforum.net/galatasaray/4065-form-gecici-klas-kalici-hagi-57-yasinda-asist-yapti.html)

KoJiRo 13 Haziran 2022 21:32

Form geçici klas kalıcı Hagi 57 yaşında asist yaptı!
 
Galatasaray'ın ve dünya futbolunun büyük yıldızlarından Hagi vatandaşı Mutu'nun jübile maçında sahaya çıkarken yine yeteneklerini göstermekte zorlanmadı

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Galatasaray tarihine adını altın harflerle yazdıran Gheorghe Hagi bu akşam oynanan Adrian Mutu'nun jübile maçında yine sahneye çıktı.

Hagi'den Mutu'ya asist

Romanya futbolunun önemli isimlerinden biri olan Adrian Mutu'nun jübile maçında sahanın yıldızı olan Hagi uzaktan kaleciyi avlamak istediği bir pozisyonda kaleci son anda topu kornere çeldi. Hagi bu kez Adrian Mutu'nun golünde klas bir asist yaparak oyuncuyu kaleci ile karşı karşıya bıraktı. Mutu ise golü atmakta zorlanmadı.


Ajansspor

EsrarLı 05 Ağustos 2022 19:51

Yanıt: Form geçici klas kalıcı Hagi 57 yaşında asist yaptı!
 
yaşlu kurt waybee ne oynardin hee

Er Şaban 05 Ağustos 2022 20:22

Yanıt: Form geçici klas kalıcı Hagi 57 yaşında asist yaptı!
 
Bu adam galatasaray için bir efsane.. diğer kendisi ile ilgili kariyerini bilmem .. ama bunun adında formalarıyla mahalle maçında birşey yaptığımızı sanar hep dayak yerdik (sayılır) onu hatırladım şimdi.. allah belanı versin hagi senin yüzünden kovalandım dayak yemesemde.. mevzu kürt türk olayı.. bizim mahalle bu konuda biraz karışıktı eskiden.. hep büyükler yüzünden lan.. ne alakası var demeyin çok alakası var bu hagi ile :D


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 03:29.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.