Forum Logo




Bahtiyar'dan Haber Var

Forumda kilitlenen, güncelliğini yitiren konuların taşındığı bölüm.


Kullanıcı Etiket Listesi
aLi, Allecra, Alpaslan, Amore, Arthur, AsiRuh, Aykut, bb, BBQ SAUCE, Beatrice, Candres, CaNeRR, CarlsBerg, Cheerful, coolbites, Creative, CtrL, DarkSoul, DeepSilence, DELibaL, Destina, devriksekiz, dont have life^, Efrasiyab, eLaa, eQuaL, Er Şaban, EsrarLı, every, f8r7t, Fearless, Fiona, Freyja., gupse, Gülümse, ihaveanidea, kelalaka, Kerem, KoJiRo, KuzenKit, Kuzey, Lareina, Leila, Lews Therin, Lord, Lyra, mamihlapinatapai, Mango, MYNAK, Ne münasebet, Nelly, Never Give Up, No1, NucLeaR, Nutella, PcChoLik, Pia, Prencies, Razor, Redworm, Regina, Renommier, Rima, Roronoa Zoro, Rü_, Salome, SeoS, Serçe, Serdar Yıldırım , smile, Sosyopat, Srcn, Staff, Supervisor, Sır, TheMountain, Tupac, Umay, Velevki , Warrior, Worgen, X, xena, İnsan, Üzüm, Zeynep, Zeytin, Zeze, Zoe, _bigguy_

Like Tree195Beğeniler

 
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Alt 06 Şubat 2023, 18:20   #1
Çevrimiçi
“En büyük servet, itibardır.”
Bahtiyar'dan Haber Var




Bahtiyar'dan Haber Var
Www.TrendForum.Net

Bildiğiniz üzere bugün hâlâ artçıları devam eden 7.7 büyüklüğünde Kahramanmaraş ve Gaziantep merkezli depremler gerçekleşiyor. Büyük yıkımlara uğrayarak etkilenen 10 adet şehrimiz var ve bu bölgelerin başında da Hatay/Antakya geliyor. Sabah foruma yazdığı mesaj sonrasında başta @gupse olmak üzere @Bahtiyar'a ulaşıp ulaşamadığımı ve bir haber var mı diye bana soranlar olmuştu. Geçici olarak herkesin okuyabilmesi adına duyurular bölümüne konu olarak açıyorum;

Az önce konuştum. Elektrik vb. şeyleri sürekli kesildiğinden haliyle telefon da bir çekip bir çekmiyordu. Dediklerinden duyup anlayabildiğim kadarını özetliyorum.

Çok şükür kendisi ve ailesi sağlık olarak iyi. En çok etkilenen bölgelerden birisi olarak mahallelerinde dahi @Bahtiyar'ın bildiği 30-40 civarı ölü ve bir o kadar yaralı var. AFAD yetişemiyor dedi. Maddi olarak yapabileceğimiz bir şey varsa hemen gerçekleştirebileceğimi söyledim, ihtiyacı olmadığını söyledi. Evlerinin yarısı yıkılmış. Şu an büyük artçılar hâlâ fena etkilediği için, arabayı sağlam olduğunu düşündükleri bir yere çekmişler ve arabanın içindelermiş. Bunun dışında sesi çok kötü geliyordu. Artçıların da orada yıkıcı etkileri olduğunu söyledi tekrar tekrar.

Tüm yitip giden canlarımıza rahmet, yaralılarımıza ve yardım bekleyenlere acil şifalar dilerim. @Bahtiyar için de bu zor zamanda dualarınızı eksik etmeyin. Dediğim gibi kendileri sağlık olarak iyi ki en önemlisi de bu ama çok zor bir süreç yaşıyorlar. Umarım gerekli yardımlar bir an önce ulaşır.
gupse, Lord, Roronoa Zoro ve 13 kişi daha bunu beğendi.
__________________
  • When injustice becomes law, resistance becomes duty.
 
Alıntı ile Yanıt

 

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bahtiyardan, haber, var


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Bahtiyar Regex TrendForum Üye Sözlüğü 17 08 Aralık 2023 08:41
Bahtiyar Regex Siz Kimsini Oğlum? Size Nismet Yapıyorum Var mı Lan! Er Şaban Kafamıza Göre 16 08 Ocak 2023 09:24
29 Yil Önce Bahtiyar! Bahtiyar Üye Fotoğrafları 5 17 Mayıs 2022 23:19




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net