TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Google / SEO (https://www.trendforum.net/google-seo/)
-   -   Google SEO Nedir? Google SEO Nasıl Yapılır? (https://www.trendforum.net/google-seo/11693-google-search-engine-optimization-nedir-google-search-engine-optimization-nasil-yapilir.html)

cengiz5230 01 Ocak 2023 14:26

Google SEO Nedir? Google SEO Nasıl Yapılır?
 
Merhaba değerli takipçilerim, Bugün sizlere Google SEO Nedir ve Google SEO çalışması nasıl yapılır bu konu hakkında bilgilendirmelerde bulunacağım. Öncelikle SEO başlı başına çok uzun bir süreç. Google veya diğer arama motorlarında Seo konusunda başarılı olmak istiyorsanız burada sizin değil onların ne istediği önemli.

Google SEO Nedir? SEO Nasıl Yapılır?

SEO bir internet sitesi için olmazsa olmazdır. Google adwords için yeterli bütçeniz varsa o zaman SEO sizin için ikinci planda olabilir. SEO her zaman bir çok kişiler veya kurumlar için muazzam bir gelir kapısıdır. Web siteleriniz yani internet siteleriniz Google veya diğer arama motorlarında ilk sayfada yani birinci sayfada yer alması çok önemli.

Google SEO Nedir? Google SEO Nasıl Yapılır? Birinci Sırada Olmak, Birinci Sayfada Olmak
SEO nedir SEO Nasıl Yapılır
İşlek bir cadde üzerinde açılan dükkan ne kadar önemli ise ilk sayfa veya ilk sırada yer alan internet sitesi de o açılan dükkan kadar önemlidir. Google’de birinci sayfa birinci sırada yer almak demek bir çok müşteri demektir. Yüzlerce, binlerce hatta milyonlarca müşteriye ulaşmak isteyenlerin en çok tercih ettiği yöntem SEO’dur.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Google’de Birinci Sayfa Birinci Sırada Yer Almanın Yöntemleri Nelerdir?

Google SEO yapmanın en önemli yolu Googlenin seveceği bir internet sitesine sahip olmalısınız. Google internet sitelerini incelerken öncelikle ziyaretçilerin arama kriterlerini baz alır. Yani ziyaretçiler Google üzerinden hangi siteleri, hangi detayları baz alarak aratıyorsa buna uygun siteleri sıralamada ön planda tutuyor. Web site tasarımcısı tarafından tasarlanan profesyonel veya internet siteleri ile arama motorlarında yer almak daha kolay.

Google’de birinci sayfa birinci sırada yer almanın en önemli nedeni kaliteli içerikten geçer. Web sitelerinize yazacağınız veya yazdıracağınız makaleler özgün veya kaliteli olmalıdır. Kaliteli içerikler sizi Google, Yandex, Bing gibi arama motorlarında rakiplerinizin önünde tutar. Tabi birinci sırada yer almak sadece makale ile olacak iş değil. Kaliteli backlink çalışmaları ile de internet siteniz sıralamalarda en üst sıralarda yer alır. Kaliteli backlink alımları binlerce backlink den daha değerlidir. Backlink alımı yapılırken mutlaka kalitesine dikkat edilmeli. Veya aksi durumda internet siteniz için alacağınız backlink sizi ileriye değil geriye götürecektir.


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 13:00.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.