TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Güneydoğu Anadolu Bölgesi (https://www.trendforum.net/guneydogu-anadolu-bolgesi/)
-   -   Midyat Devlet Konukevi (Türkiye, Mardin) (https://www.trendforum.net/guneydogu-anadolu-bolgesi/29935-midyat-devlet-konukevi-turkiye-mardin.html)

Asi Ruh 22 Temmuz 2023 16:51

Midyat Devlet Konukevi (Türkiye, Mardin)
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Midyat Devlet Konukevi, Mardin'in Midyat ilçesinde bulunan bir devlet konukevidir. Konukevi, 1960 yılında inşa edilmiş ve 1980 yılında hizmete açılmıştır. Konukevi, 10 oda ve 20 yatak kapasitelidir. Konukevi, Midyat'ın tarihi ve kültürel mekanlarına yakın bir konumdadır. Konukevi, misafirlerine konforlu ve huzurlu bir konaklama imkanı sunmaktadır.

Midyat Devlet Konukevi'nde, misafirlere standart oda, aile odası ve engelli odası seçenekleri sunulmaktadır. Konukevi odalarında, televizyon, klima, minibar, saç kurutma makinesi ve ücretsiz Wi-Fi internet erişimi bulunmaktadır. Konukevi, misafirlerine kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisi yapmaktadır. Konukevi, misafirlerine ayrıca, toplantı salonu, sauna, hamam ve fitness merkezi gibi imkanlar sunmaktadır.

Midyat Devlet Konukevi, misafirlerine Midyat'ın tarihi ve kültürel mekanlarını keşfetmek için ideal bir konumdadır. Konukevi, misafirlerine Midyat Müzesi, Midyat Kalesi, Midyat Kümbetleri ve Midyat Mor Gabriel Manastırı gibi mekanları ziyaret etme imkanı sunmaktadır. Konukevi, misafirlerine ayrıca, Midyat'ın yöresel lezzetlerini tatma imkanı sunmaktadır.

Midyat Devlet Konukevi, misafirlerine konforlu, huzurlu ve ekonomik bir konaklama imkanı sunmaktadır. Konukevi, misafirlerine Midyat'ın tarihi ve kültürel mekanlarını keşfetmek için ideal bir konumdadır.


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 00:35.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.