TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Güzel Sözler (https://www.trendforum.net/guzel-sozler/)
-   -   Yılbaşı Mesajları 2024: Resimli en yeni 'Hoşgeldin 2024' yeni yıl mesajları/sözleri (YENİ YIL MESAJLARI) (https://www.trendforum.net/guzel-sozler/36015-yilbasi-mesajlari-2024-resimli-en-yeni-hosgeldin-2024-yeni-yil-mesajlari-sozleri-yeni-yil-mesajlari.html)

Beatrice 30 Aralık 2023 12:42

Yılbaşı Mesajları 2024: Resimli en yeni 'Hoşgeldin 2024' yeni yıl mesajları/sözleri (YENİ YIL MESAJLARI)
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Elimizdekilerle mutlu olmayı öğrenebilmek daima huzur verir! Dünyaya sevgiyle bak ki evrenin tüm iyi niyeti ve 2023’in tüm mucizeleri seninle olsun!

Yeni doğan güneş gibi yepyeni bir yılı selamla ve uyandığında tertemiz ocak havasını içine çekip şöyle söyle: “Ben kendime kendim için gerekliyim, sağlıklı, kararlı ve enerjik olmalıyım!” Kıymetinizin bilindiği, keyifli günlerin birbirini kovaladığı huzurlu bir yıl dileğiyle!

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


"Yeni bir yıl.. Neler getirip, neler götürecek bilinmez. Dileğim, sağlık, mutluluk, huzur,barış getirsin. Sevdiklerimizi, umutlarımızı, yive güzel ne varsa hayatımız da hiç birini götürmesin. Kim neyi özlüyor diliyorsa yanı başında bulsun. Masmavi bir yıl olsun"

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Geleceği oluşturacak her yeni günün bir öncekinden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!



Yeni yıla nasıl girersen öyle geçermiş diyorlar. Ben de yeni yıla seni gülümseterek başlamak istedim. :) Yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın.



Alıntı


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 05:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.