TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Güzel Sözler (https://www.trendforum.net/guzel-sozler/)
-   -   2024 Regaip Kandili mesajları! Sevdiklerinize resimli, en güzel Kandil mesajı ve sözleri (https://www.trendforum.net/guzel-sozler/36657-2024-regaip-kandili-mesajlari-sevdiklerinize-resimli-en-guzel-kandil-mesaji-ve-sozleri.html)

Beatrice 10 Ocak 2024 22:56

2024 Regaip Kandili mesajları! Sevdiklerinize resimli, en güzel Kandil mesajı ve sözleri
 
🌹Bugün ettiğiniz bütün dualar göklere yükselip, tek tek kabul olup üzerinize sağanak gibi yağsın inşallah. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

🌹Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu bir gecede yatağına uzanıp, keşke dediğin tüm güzellikler senin olsun. HAYIRLI KANDİLLER…

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

🌹Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz"e. Hayırlı kandiller..

🌹Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek Regaip kandilinizi kutlarım Allah'a emanet olun. Güzel kandiller..

🌹Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı, anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

🌹Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, kandilin mübarek olsun.

🌹Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek Regaib Kandilinizi kutlarım Allah'a emanet olun. Hayırlı kandiller.


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 03:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.