TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   İnstagram (https://www.trendforum.net/instagram/)
-   -   Instagram Profili İçin Gönderi Başa Tutturma Özelliği Geldi (https://www.trendforum.net/instagram/3358-instagram-profili-icin-gonderi-basa-tutturma-ozelligi-geldi.html)

KoJiRo 08 Haziran 2022 14:49

Instagram Profili İçin Gönderi Başa Tutturma Özelliği Geldi
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Instagram artık profilinizin üst kısmına en fazla üç gönderi veya reels videosunu başa tutturmanıza izin veriyor. Başa tutturulan gönderiler, TikTok ve Twitter’daki sabitlenmiş gönderiler gibi, yakın zamanda göndermiş gibi Instagram profilinizin en başında yer alacak.

Gönderilerinizden veya reels’larınızdan birini seçip ardından gönderinin sağ üst köşesindeki üç noktaya dokunarak özelliği kullanmanız mümkün. Menüde “Profiline tuttur” seçeneğini göreceksiniz. Profilinize döndüğünüzde ise gönderinizi beyaz bir iğne simgesiyle ızgaranızın sol üst köşesinde yer aldığını fark edeceksiniz. Başka bir gönderi veya reels eklemeye karar verdiğinizde ise mevcut başa tutturulan gönderiler sağa kaydırılıyor.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Başa tutturulan gönderiler en azından bu yılın başından beri deneniyor. Tersine mühendis Alessandro Paluzzi özelliği ilk olarak Ocak ayında fark etmişti ve Instagram, Nisan ayında resmi olarak test sürecini duyurmuştu.

Diğer taraftan Instagram’ın reels süresini 90 saniyeye çıkarmaya başladığını da hatırlatalım.

Technopat


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 05:08.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.