TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Kafamıza Göre (https://www.trendforum.net/kafamiza-gore/)
-   -   Beyni Yok Fikri Var (https://www.trendforum.net/kafamiza-gore/30197-beyni-yok-fikri-var.html)

Bahtiyar 27 Temmuz 2023 14:38

Beyni Yok Fikri Var
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Bu şekilde beddua etmezsin gerçekten. Evet doğru eli bacağı kesilen insanlar var. Ben çok gördüm, halen görüyorum. Keşke böyle düşünen beyinsiz insanlarda gelip görse. Kendi elleriyle yemek ve su versin de görelim. Çete gibi gezen köpeklerin arasına girmeye davet ediyorum bu arkadaşı. Bakalım kaç kez ısırılacak.:) Ha bununda hesabını verecek bu arkadaş.

Bazı bölgelerde su sorunu varken böyle gereksiz hayvan seviciliğine soyunan insanlardan nefret ediyorum. Bir gelip görse Hatay genelinde nerdeyse her mahalle, her caddesinde patlak ana su borusu var. Sokak hayvanlarına yetişecek gücü yok bu insanların. Hayvanlar için açılmış yardım kuruluşlarına 5 kuruş yardımı olmayan böyle insanlar var.:) 4-5 gündür suyumuz kesikti. Yeni geldi mesela ama sorun şu ki su o kadar az ki depolara çıkacak kadar güçlü değil. Dinamo bağladık, suyu depolara ulaştırması adına. Biz yine iyiyiz ama şu kavurucu sıcakta çadırlarda yaşayıp günlük sadece 5 litre su ile idare etmeye çalışan aileler var.

Bu forum kullanıcıları görmek istiyorsa da kullandıkları sosyal medya hesaplarından Hatay sayfalarına dahil olup o insanların nasıl yaşam sürdüklerini görmelerini isterim. Ben arada bir link atıyorum zaten.

Razor 21 Kasım 2023 23:01

Yanıt: Beyni Yok Fikri Var
 
Ablacım,senin derdin ne cidden?
Şu sosyal medya olaylarının gerçekten ruhsatı olmalı artık veyahut kontrol kartı olmalı ki böylesine salakların eline düşmemeli.
Şimdi seçimlerde senin oyun ile benim oyum bir sayılıyor değil mi?
Hay senin ben kafana tüküreyim.


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 11:08.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.