TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Koç (https://www.trendforum.net/koc/)
-   -   Koç Burcu Kadını Özellikleri - Koç Burcu Kadını Nelerden Hoşlanır? (https://www.trendforum.net/koc/15310-koc-burcu-kadini-ozellikleri-koc-burcu-kadini-nelerden-hoslanir.html)

Asi Ruh 22 Mart 2023 13:00

Koç Burcu Kadını Özellikleri - Koç Burcu Kadını Nelerden Hoşlanır?
 
Koç burcu insnalarının genel özellikleri hakkında merak ettiğiniz birçok şeyi bulabilirsiniz yazımızda.

Koç burcunu Mars yönettiği için, Mars'ın özellikleri bu burçta belirgin hal alır. Yani enerji, tek başına karar verme, yeni konulara atılma ve liderlik nitelikleri de Koç insanında görülür. Koç insanı bildiği gibi davranır ve enerjisini de kendi amaçlarının peşinde koşmak için harcar. Bu tipte çabuk hareket ve aklına eseni yapma doğaldır.Koç insanı cesurdur ve tehlikeye aldırış etmez. Acele hareket, hemen işe koyulma hevesi, liderlik ve cesaret nedeniyle ortaya çıkabilecek tehlikeli durumlar da Koç insanına zevk verir. Koç insanında bir öncü ruhu vardır ve yeni şeylere başlamayı sever, fakat bunlar günlük iş haline gelince de ilgisi kaybolur.

Koçların saflık derecesinde iyimser oldukları söylenebilir. Çünkü, kendisine inanır. Her şeyi mükemmel yapacağına, başaramayacağı hiçbir şeyin olmadığına inanır.Güneş koç burcundayken doğmuşsanız, öncü ruhlu, inatçı ve içgüdüleriyle hareket eden birisiniz. İçiniz ihtiras dolu. Yeni fikirlere, yeni girişimlere bayılırsınız.

Koç Burcu vücutta baş”ı idare ettiği için hem en güçlü, hem de en zayıf organı kafalarıdır. Başını ya da yüzünü yaralama ihtimali yüksektir. Tabii bu arada zaman zaman ortaya çıkan baş ağrılarını da unutmamak gerek.Koç burcu insanı, size içinizi yakacak bazı gerçekleri de söyleyebilir. Çok dürüst olduğu için incelik gösteremez. Hazır cevap olmakla birlikte her zaman mantıklı değildir.


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 00:34.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.