Forum Logo




Koç Burcu Kadını Özellikleri - Koç Burcu Kadını Nelerden Hoşlanır?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Mart 2023, 13:00   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Koç Burcu Kadını Özellikleri - Koç Burcu Kadını Nelerden Hoşlanır?




Koç Burcu Kadını Özellikleri - Koç Burcu Kadını Nelerden Hoşlanır?
Www.TrendForum.Net

Koç burcu insnalarının genel özellikleri hakkında merak ettiğiniz birçok şeyi bulabilirsiniz yazımızda.

Koç burcunu Mars yönettiği için, Mars'ın özellikleri bu burçta belirgin hal alır. Yani enerji, tek başına karar verme, yeni konulara atılma ve liderlik nitelikleri de Koç insanında görülür. Koç insanı bildiği gibi davranır ve enerjisini de kendi amaçlarının peşinde koşmak için harcar. Bu tipte çabuk hareket ve aklına eseni yapma doğaldır.Koç insanı cesurdur ve tehlikeye aldırış etmez. Acele hareket, hemen işe koyulma hevesi, liderlik ve cesaret nedeniyle ortaya çıkabilecek tehlikeli durumlar da Koç insanına zevk verir. Koç insanında bir öncü ruhu vardır ve yeni şeylere başlamayı sever, fakat bunlar günlük iş haline gelince de ilgisi kaybolur.

Koçların saflık derecesinde iyimser oldukları söylenebilir. Çünkü, kendisine inanır. Her şeyi mükemmel yapacağına, başaramayacağı hiçbir şeyin olmadığına inanır.Güneş koç burcundayken doğmuşsanız, öncü ruhlu, inatçı ve içgüdüleriyle hareket eden birisiniz. İçiniz ihtiras dolu. Yeni fikirlere, yeni girişimlere bayılırsınız.

Koç Burcu vücutta baş”ı idare ettiği için hem en güçlü, hem de en zayıf organı kafalarıdır. Başını ya da yüzünü yaralama ihtimali yüksektir. Tabii bu arada zaman zaman ortaya çıkan baş ağrılarını da unutmamak gerek.Koç burcu insanı, size içinizi yakacak bazı gerçekleri de söyleyebilir. Çok dürüst olduğu için incelik gösteremez. Hazır cevap olmakla birlikte her zaman mantıklı değildir.

Son düzenleyen Asi Ruh; 22 Mart 2023, 13:04.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcu, hoşlanır, kadını, koç, nelerden, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yay Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri Beatrice Yay 1 19 Mart 2023 14:55
Yay Burcu Kadını Olumsuz Özellikleri Beatrice Yay 1 19 Mart 2023 14:50
Başak Burcu Kadını Olumsuz Özellikleri Beatrice Başak 0 02 Ekim 2022 08:39
Koç Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri Beatrice Koç 0 02 Ekim 2022 08:35
Akrep Burcu Kadını Genel Özellikleri Astrea Akrep 1 14 Mayıs 2022 08:48




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net