TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Otomobil & Modifiye Tuning (https://www.trendforum.net/otomobil-modifiye-tuning/)
-   -   PACCAR Parts, müşteri başarısını artırmanın 50. yılını kutluyor (https://www.trendforum.net/otomobil-modifiye-tuning/29322-paccar-parts-musteri-basarisini-artirmanin-50-yilini-kutluyor.html)

DeepSilence 16 Temmuz 2023 18:33

PACCAR Parts, müşteri başarısını artırmanın 50. yılını kutluyor
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

"PACCAR Parts, bu 50 yıllık dönüm noktasını kutlamaktan heyecan duyuyor," diyor PACCAR Parts Genel Müdürü ve PACCAR Başkan Yardımcısı Laura Bloch. "Dağıtımımızın başarısı, müşterilerimize her gün olağanüstü destek sağlayan çalışanlarımızın ve bayilerimizin olağanüstü katkılarından kaynaklanmaktadır."

PACCAR Parts'ın ilk Parça Dağıtım Merkezi (PDC) 1973 yılında Renton, Washington'da açılarak Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa ve ardından dünya genelinde yeni tesislerin önünü açtı. Bugün PACCAR Parts, dört kıtada 18 PDC işletmekte ve 315.000 m2 dağıtım kapasitesi sağlamaktadır.

Ağustos 2022'de sevkiyata başlayan Louisville, Kentucky'deki en yeni PDC, ABD'nin orta, orta Atlantik ve güneydoğu bölgelerindeki bayiler ve müşteriler için parça erişilebilirliğini arttırdı. PACCAR Parts, Avrupa'da kıtadaki tüm DAF bayilerine tedarik sağlayan, kamyon parçaları endüstrisinde referans teşkil eden ve %99,99'dan az olmayan bir teslimat güvenilirliği sunan dört Parça Dağıtım Merkezi (Eindhoven, Leyland, Budapeşte, Madrid) işletmektedir.

PACCAR Parts PDC'leri müşteri hizmetlerini iyileştirmek üzere geliştikçe 1973'te yaklaşık 180 lokasyondan oluşan bayi ağı, bugün dünya çapında 2.300'den fazla lokasyona genişledi ve bu lokasyonların yaklaşık 1.100'ü Avrupa'da yer almakta. Bu durum, ürünlere erişimi kolaylaştırmakla birlikte teslim süresini kısalttı ve servis fırsatlarını artırdı.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 03:44.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.