TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Oyun Dünyası (https://www.trendforum.net/oyun-dunyasi/)
-   -   PlayStation 5 Slim Çıkarılabilir Disk Sürücüsü Birden Fazla Konsolda Kullanılabilecek (https://www.trendforum.net/oyun-dunyasi/34556-playstation-5-slim-cikarilabilir-disk-surucusu-birden-fazla-konsolda-kullanilabilecek.html)

KoJiRo 19 Kasım 2023 11:04

PlayStation 5 Slim Çıkarılabilir Disk Sürücüsü Birden Fazla Konsolda Kullanılabilecek
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Etkinleştirilmesi için internet bağlantısı gerekecek olan PlayStation 5 Slim çıkarılabilir disk sürücüsünün birden fazla konsolda kullanılabilir olacağı paylaşıldı. TronicsFix tarafından YouTube’da paylaşılan yeni bir video, tek bir disk sürücüsünün internet bağlantısı kullanılarak yeniden kaydedilmesiyle birden fazla konsolda nasıl kolayca kullanılabileceğini ortaya koyuyor. Hatta bir kez kaydedildikten sonra konsol sürücünün tekrar kaydedilmesini istemeyeceği için sürücüyü konsollar arasında değiştirmek de oldukça kolaylaşıyor.

Öte yandan, PlayStation 5 Slim disk sürücüsünün hala kullanılamaz hale gelmesine neden olabilecek bir sorunu var. Geçtiğimiz hafta, konsol fabrika ayarlarına sıfırlandıktan sonra sürücünün yeniden kaydedilmesi gerektiği ve çevrimiçi kayıt hizmeti çevrimdışı olduğunda muhtemelen kullanılamaz hale geleceği keşfedildi.


Sony’nin bu ay dünya çapında piyasaya süreceği tek donanım bununla sınırlı değil. Birkaç gün içinde oyuncular, PlayStation 5 oyunlarını doğrudan konsoldan internet üzerinden yayınlamalarına olanak tanıyacak bir el bilgisayarı olan PlayStation Portal‘ı da satın alabilecekler.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 01:03.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.