TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Oyun Haberleri (https://www.trendforum.net/oyun-haberleri/)
-   -   Mario Strikers: Battle League Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı (https://www.trendforum.net/oyun-haberleri/2136-mario-strikers-battle-league-genel-bakis-fragmani-yayinlandi.html)

KoJiRo 30 Mayıs 2022 19:50

Mario Strikers: Battle League Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

10 Haziran‘da Nintendo Switch‘e gelecek olan Mario Strikers: Battle League için genel bakış fragmanı yayınlandı. Futbola farklı bir bakış açısı kazandıran yapım, hem eğlenceli hem de renkli oyun yapısıyla Nintendo Switch oyunculara farklı bir deneyim vaat ediyor.

Beşe beş bir spor oyunu olarak lanse edilen Mario Strikers: Battle League Football’da oyuncular Mario, Peach, Donkey Kong ve Toad dahil olmak üzere Mushroom Kingdom’dan tanıdık yüzler arasından seçim yapabiliyorlar. Bununla birlikte oyuncular, Team Tackle özelliğini kullanarak takım arkadaşlarını ekstra pozisyona sokabiliyor, rakiplerini yere serebiliyor veya Hyper Strike ile iki puan kazanabilmeniz için almanız gereken Strike Orb’ları kapabiliyorlar.

Herhangi bir futbol kuralının yer almadığı oyunda korunmanın da oldukça önemli olduğuna vurgu yapılıyor. Genel bakış fragmanında da görebileceğiniz üzere oyuncular her karakter için değişiklik gösteren, hız arttırma, birden fazla skor üretme veya çelmelere karşı dayanıklılık gibi karakterlerinin istatistiklerini artırmak için donatılabilecek gösterişli teçhizatlar takarak daha derin stratejiler uygulayabiliyorlar.

Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri 10 Haziran Cuma günü Nintendo Switch için çıkış yapacak olan Mario Strikers: Battle League Football’ın genel bakış fragmanıyla baş başa bırakalım.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Technopat


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 22:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.